Ekspluatācijā nodota jau piektā “Lidl” veikala ēka

Lubānas ielā 113A pabeigta celtniecība

03.06.2020 | Rīga
Lidl veikala ēka Lubānas ielā 113A

"Lidl" veikala ēka Lubānas ielā 113A

Mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl Latvija” turpina aktīvi strādāt pie sava veikalu tīkla veidošanas valstī. Šajās dienās veiksmīgi noslēgušies celtniecības darbi, un ekspluatācijā nodota jaunuzbūvētā veikala ēka Rīgā, Lubānas ielā 113A.

Par paveikto darbu stāsta “Lidl Latvija” korporatīvās komunikācijas departamenta vadītāja Dana Hasana: “Līdz ar šī veikala būvniecību, esam veikuši arī plašus tuvākās teritorijas apzaļumošanas darbus. Esam iestādījuši kociņus, lai veidotu patīkamāku vidi “Lidl” darbiniekiem, klientiem un apkaimes iedzīvotājiem. Lepojamies ar Lubānas ielā padarīto un aktīvi turpinām strādāt, lai jau drīzumā pabeigtu vēl vairākus “Lidl” veikalus Latvijā.”

Jaunuzbūvētās veikala ēkas platība ir 2185 kvadrātmetri. Pircēju ērtībai izveidota plaša stāvvieta 139 automašīnām, tai skaitā, paredzētas 8 stāvvietas cilvēkiem ar invaliditāti un divas ģimeņu auto stāvvietas. Īpaši padomāts arī par velobraucējiem – šeit ierīkota plaša velostāvvieta 44 velosipēdiem.

Pašlaik ekspluatācijā ir nodotas piecas “Lidl” veikalu ēkas – trīs Rīgā, pa vienai Jēkabpilī un Liepājā.

Mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl” ir daļa no Nekarzulmā (Vācijā) bāzētās “Schwarz” mazumtirdzniecības grupas. Saskaņā ar “LZ Retailytics” datiem “Schwarz” grupa (“Kaufland” un “Lidl”) ir Eiropas lielākais pārtikas mazumtirgotājs, kas 2018. finanšu gadā sasniedza 104,3 miljardus eiro lielu pārdošanas apjomu. “Lidl” ir pārstāvēts 32 pasaules valstīs un pašlaik strādā 29 valstīs ar 10 800 veikaliem un 160 loģistikas centriem, nodarbinot ap 287 000 cilvēku. Saviem klientiem “Lidl” piedāvā augstākās kvalitātes svaigos produktus, gaļas izstrādājumus, maizes produktus un plašu mājsaimniecības preču klāstu par zemākajām iespējamajām cenām.

SIA “Lidl Latvija” tika  izveidots 2018. gada februārī. Šobrīd uzņēmums fokusējas uz loģistikas centra būvniecību Rīgā un veikalu tīkla attīstību Latvijā. Vairāk: Lidl.lv un LinkedIn.

Apskatīt vēl