Ekspluatācijā nodota jau piektā “Lidl” veikala ēka

Lubānas ielā 113A pabeigta celtniecība

03.06.2020 | Rīga

Lidl veikala ēka Lubānas ielā 113A

"Lidl" veikala ēka Lubānas ielā 113A

Mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl Latvija” turpina aktīvi strādāt pie sava veikalu tīkla veidošanas valstī. Šajās dienās veiksmīgi noslēgušies celtniecības darbi, un ekspluatācijā nodota jaunuzbūvētā veikala ēka Rīgā, Lubānas ielā 113A.

Par paveikto darbu stāsta “Lidl Latvija” korporatīvās komunikācijas departamenta vadītāja Dana Hasana: “Līdz ar šī veikala būvniecību, esam veikuši arī plašus tuvākās teritorijas apzaļumošanas darbus. Esam iestādījuši kociņus, lai veidotu patīkamāku vidi “Lidl” darbiniekiem, klientiem un apkaimes iedzīvotājiem. Lepojamies ar Lubānas ielā padarīto un aktīvi turpinām strādāt, lai jau drīzumā pabeigtu vēl vairākus “Lidl” veikalus Latvijā.”

Jaunuzbūvētās veikala ēkas platība ir 2185 kvadrātmetri. Pircēju ērtībai izveidota plaša stāvvieta 139 automašīnām, tai skaitā, paredzētas 8 stāvvietas cilvēkiem ar invaliditāti un divas ģimeņu auto stāvvietas. Īpaši padomāts arī par velobraucējiem – šeit ierīkota plaša velostāvvieta 44 velosipēdiem.

Pašlaik ekspluatācijā ir nodotas piecas “Lidl” veikalu ēkas – trīs Rīgā, pa vienai Jēkabpilī un Liepājā.

Par "Lidl"

“Lidl”, kā daļa no Nekarzulmas pilsētā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no lielākajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar vairāk nekā 12 200 veikaliem un 220 loģistikas centriem "Lidl" pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā, nodarbinot ap 376 000 cilvēku. 

SIA “Lidl Latvija” tika izveidots 2018. gada februārī un savu veikalu tīklu Latvijā atvēra 2021.gada 7. oktobrī. Šobrīd “Lidl Latvija” veikalu tīklā ir jau 30 veikali 13 Latvijas pilsētās.

Mediju kontaktiem

Korporatīvās Komunikācijas departaments
pr@lidl.lv

Kategorijas


Padalies tālāk

Skatīt vairāk