Ekspluatācijā nodota jau piektā “Lidl” veikala ēka

Lubānas ielā 113A pabeigta celtniecība

03.06.2020 | Rīga
Lidl veikala ēka Lubānas ielā 113A

"Lidl" veikala ēka Lubānas ielā 113A

Mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl Latvija” turpina aktīvi strādāt pie sava veikalu tīkla veidošanas valstī. Šajās dienās veiksmīgi noslēgušies celtniecības darbi, un ekspluatācijā nodota jaunuzbūvētā veikala ēka Rīgā, Lubānas ielā 113A.

Par paveikto darbu stāsta “Lidl Latvija” korporatīvās komunikācijas departamenta vadītāja Dana Hasana: “Līdz ar šī veikala būvniecību, esam veikuši arī plašus tuvākās teritorijas apzaļumošanas darbus. Esam iestādījuši kociņus, lai veidotu patīkamāku vidi “Lidl” darbiniekiem, klientiem un apkaimes iedzīvotājiem. Lepojamies ar Lubānas ielā padarīto un aktīvi turpinām strādāt, lai jau drīzumā pabeigtu vēl vairākus “Lidl” veikalus Latvijā.”

Jaunuzbūvētās veikala ēkas platība ir 2185 kvadrātmetri. Pircēju ērtībai izveidota plaša stāvvieta 139 automašīnām, tai skaitā, paredzētas 8 stāvvietas cilvēkiem ar invaliditāti un divas ģimeņu auto stāvvietas. Īpaši padomāts arī par velobraucējiem – šeit ierīkota plaša velostāvvieta 44 velosipēdiem.

Pašlaik ekspluatācijā ir nodotas piecas “Lidl” veikalu ēkas – trīs Rīgā, pa vienai Jēkabpilī un Liepājā.

“Lidl”, kā daļa no Nekarzulmā (Vācijā) bāzētās “Schwarz” mazumtirdzniecības grupas, ir viens no vadošajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. “Lidl” kopumā ir pārstāvēts 32 pasaules valstīs, un pašlaik strādā 29 valstīs ar vairāk nekā 11 200 veikaliem un 200 loģistikas centriem.

Kā zemo cenu veikals, “Lidl” koncentrējas uz labākās cenas un kvalitātes attiecības nodrošināšanu saviem klientiem. Vienkāršība un sakārtoti darba procesi vada ikdienas darbu veikalos, reģionālajos loģistikas centros un klientiem sniegtos pakalpojumus. Nekarzulmā bāzētais “Lidl Stiftung” atbild par standartizēto darba procesu veidošanu un strukturēšanu.

“Lidl” pašlaik strādā ap 310 000 darbinieku. Ikdienas darba dinamisms, spēks, kas ir šī darba rezultāts, un godīga savstarpējā sadarbība raksturo “Lidl” darba dienu visā pasaulē. “Lidl” uzņemas atbildību par cilvēkiem, sabiedrību un apkārtējo vidi. Ilgtspēja ir “Lidl” ikdienas darba kvalitātes solījuma rezultāts. Saviem klientiem “Lidl” piedāvā augstākās kvalitātes svaigos produktus, gaļas izstrādājumus, maizes produktus un plašu mājsaimniecības preču klāstu par zemākajām iespējamajām cenām.

Globāli strādājošā "Schwarz Group" 2019. finanšu gadā sasniedza 113,3 miljardus eiro lielu apgrozījumu.

SIA “Lidl Latvija” tika  izveidots 2018. gada februārī. Šobrīd uzņēmums fokusējas uz loģistikas centra pabeigšanu Rīgā un veikalu tīkla attīstību Latvijā. Vairāk: Lidl.lv un LinkedIn.