Ekspluatācijā nodota jau piektā “Lidl” veikala ēka

Lubānas ielā 113A pabeigta celtniecība

03.06.2020 | Rīga
Lidl veikala ēka Lubānas ielā 113A

"Lidl" veikala ēka Lubānas ielā 113A

Mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl Latvija” turpina aktīvi strādāt pie sava veikalu tīkla veidošanas valstī. Šajās dienās veiksmīgi noslēgušies celtniecības darbi, un ekspluatācijā nodota jaunuzbūvētā veikala ēka Rīgā, Lubānas ielā 113A.

Par paveikto darbu stāsta “Lidl Latvija” korporatīvās komunikācijas departamenta vadītāja Dana Hasana: “Līdz ar šī veikala būvniecību, esam veikuši arī plašus tuvākās teritorijas apzaļumošanas darbus. Esam iestādījuši kociņus, lai veidotu patīkamāku vidi “Lidl” darbiniekiem, klientiem un apkaimes iedzīvotājiem. Lepojamies ar Lubānas ielā padarīto un aktīvi turpinām strādāt, lai jau drīzumā pabeigtu vēl vairākus “Lidl” veikalus Latvijā.”

Jaunuzbūvētās veikala ēkas platība ir 2185 kvadrātmetri. Pircēju ērtībai izveidota plaša stāvvieta 139 automašīnām, tai skaitā, paredzētas 8 stāvvietas cilvēkiem ar invaliditāti un divas ģimeņu auto stāvvietas. Īpaši padomāts arī par velobraucējiem – šeit ierīkota plaša velostāvvieta 44 velosipēdiem.

Pašlaik ekspluatācijā ir nodotas piecas “Lidl” veikalu ēkas – trīs Rīgā, pa vienai Jēkabpilī un Liepājā.

Mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl”, kā daļa no Nekarzulmā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no vadošajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. “Schwarz Group” apgrozījums 2019. finanšu gadā sasniedza 113,3 miljardus eiro. Nekarzulmā bāzētais “Lidl Stiftung” atbild par standartizēto darba procesu veidošanu un strukturēšanu.

Kā zemo cenu veikals, “Lidl” koncentrējas uz labākās cenas un kvalitātes attiecības nodrošināšanu saviem klientiem. 32 pasaules valstīs pašlaik strādā vairāk nekā 310 000 “Lidl” darbinieku. 29 valstīs atvērti vairāk nekā 11 200 “Lidl” veikali un 200 loģistikas centri. Saviem klientiem “Lidl” piedāvā augstākās kvalitātes svaigos produktus, gaļas izstrādājumus, maizes produktus un plašu mājsaimniecības preču klāstu par zemākajām iespējamajām cenām. Vienkāršība un sakārtoti darba procesi izpaužas "Lidl" ikdienas darbā veikalos, reģionālajos loģistikas centros un klientiem sniegtajos pakalpojumos. "Lidl" raksturīgs ikdienas darba dinamisms, spēks, kas ir šī darba rezultāts, un godīga savstarpējā sadarbība. "Lidl" uzņemas atbildību par cilvēkiem, sabiedrību un apkārtējo vidi. Ilgtspēja ir “Lidl” ikdienas darba kvalitātes solījuma rezultāts.

SIA “Lidl Latvija” tika izveidots 2018. gada februārī. Šobrīd uzņēmums fokusējas uz sava loģistikas centra pabeigšanu Rīgā un veikalu tīkla būvniecību Latvijā. Vairāk: Lidl.lv un LinkedIn.