"Lidl Latvija" darbinieku skaits pārsniedz 100

Uzņēmums sasniedz svarīgu posmu savā izaugsmē

08.05.2019 | Rīga

Lidl birojā

"Lidl Latvija" aprīlī sasniedza ievērojamu robežu – tās darbinieku skaits pārsniedza 100. Ņemot vērā, ka drīzumā tiks publiskotas daudzas jaunas vakances, šis skaitlis līdz 2019. gada beigām varētu trīskāršoties. Tuvākais mērķis – aizpildīt vairāk nekā 130 vakantās veikalu vadītāju vietnieku pozīcijas. Saviem darbiniekiem "Lidl" piedāvā godīgu atalgojumu, dažādus papildu labumus, kā arī plašas izaugsmes un apmācības iespējas.

"Lidl" darba stilu neapgūst no instrukcijām vai prezentācijām. Sekojot sen pārbaudītam "Lidl" piemēram, visu līmeņu jaunie darbinieki vispirms iziet apmācību programmu ārzemēs. Tās ir praktiskas, sniedz tiešu darba pieredzi un, tām noslēdzoties, jaunie darbinieki ir pilnībā apguvuši savus ikdienas darba pienākumus. Tā kā katram amatam ir sava sarežģītības pakāpe, apmācības var ilgt no dažām nedēļām līdz vairākiem mēnešiem vai gadiem. Topošajiem "Lidl" veikalu vadītājiem apmācības ilgst vairāk par gadu. "Lidl Latvija" jaunos darbiniekus patlaban apmāca Lietuvā, Bulgārijā, Vācijā, Polijā un Slovākijā. Strādājot jau esošajos "Lidl" birojos, loģistikas centros un veikalos, viņi apgūst savus ikdienas tiešos darba pienākumus, ko pēc tam ieviesīs Latvijā.

Nākamajās nedēļās un mēnešos "Lidl Latvija" piedāvās aizvien jaunas vakances, lai līdz 2019. gada beigām īstenotu ieplānotā darbinieku skaita pievienošanos uzņēmuma komandai. Kā jau ziņots, "Lidl Latvija" 2018. gada oktobrī sāka sava loģistikas centra būvniecību, un patlaban koncentrējas uz projektu attīstīšanu visā valstī.

Mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl”, kā daļa no Nekarzulmā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no vadošajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. "Lidl" ir pārstāvēts 32 pasaules valstīs, un 30 valstīs pašlaik strādā ap 11 550 "Lidl" veikalu un vairāk nekā 200 loģistikas centru. Kā zemo cenu veikals, “Lidl” koncentrējas uz labākās cenas un kvalitātes attiecības nodrošināšanu saviem klientiem. Vienkāršība un sakārtoti darba procesi izpaužas "Lidl" ikdienas darbā veikalos, reģionālajos loģistikas centros un klientiem sniegtajos pakalpojumos. Nekarzulmā bāzētais “Lidl Stiftung” atbild par standartizēto darba procesu veidošanu un strukturēšanu. "Lidl" pašlaik strādā vairāk par 341 000 darbinieku. Ikdienas darba dinamisms, spēks, kas ir šī darba rezultāts, un godīga savstarpējā sadarbība ir raksturīga "Lidl" darbam visā pasaulē. "Lidl" uzņemas atbildību par cilvēkiem, sabiedrību un apkārtējo vidi. Ilgtspēja ir “Lidl” ikdienas darba kvalitātes solījuma rezultāts. Globāli strādājošās “Schwarz Group” apgrozījums 2020. finanšu gadā sasniedza 125,3 miljardus eiro.

SIA “Lidl Latvija” ir izveidots 2018. gada februārī. Šobrīd uzņēmums koncentrējas uz savu veikalu tīkla veidošanu Latvijā. Vairāk par mums: Lidl.lv un LinkedIn.