“Lidl Latvija” izsludina vairāk nekā 1000 jaunas darbavietas

Uzņēmums maksās augstāku atalgojumu nekā vidēji nozarē

21.09.2020 | Rīga

Lidl kampaņa

Pievienojies "Lidl" komandai!

Mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl Latvija” šodien izsludina vairāk nekā 1000 vakances visā Latvijā - Rīgā, Liepājā, Valmierā, Jēkabpilī, Ventspilī, Tukumā, Rēzeknē, Jelgavā un Ogrē. Pieteikties ir aicināti visi “Lidl” strādāt gribošie, jo iepriekšēja mazumtirdzniecības vai loģistikas darba pieredze kandidātiem nav nepieciešama. Jau no pirmās darba dienas katram jaunajam darbiniekam uzņēmums nodrošinās pilnībā apmaksātas profesionālās apmācības. Vakancēm “Veikala darbinieks/-ce” un “Noliktavas darbinieks/-ce” var pieteikties “Lidl” mājaslapā www.nacuzlidl.lv.

“Esam uzcēluši “Lidl” loģistikas centru Rīgā un mūsu veikalu tīkla celtniecības darbi strauji turpinās visā Latvijā. Tagad ir pienācis laiks šīm ēkām dod dvēseli – sākt veidot enerģiskas veikalu un loģistikas centra darbinieku komandas, kas nodrošinās veiksmīgu “Lidl” startu Latvijas tirgū,” saka “Lidl Latvija” valdes priekšsēdētājs Jākobs Jozefsons (Jakob Josefsson).

J. Jozefsons uzsver, ka uzņēmums lepojas ar iespēju radīt vairāk nekā 1000 darbavietas visā Latvijā - tai skaitā reģionu pilsētās - un piedāvāt vietējiem iedzīvotājiem labi apmaksāta darba iespējas.

“Lidl Latvija” personāla departamenta vadītāja Anželika Razgale stāsta, kā “Lidl” veido komandas topošajiem veikaliem un loģistikas centram: “Dinamika, vienlīdzība un kopīgs komandas darbs ir mūsu uzņēmuma iekšējās kultūras esence. Mums “Lidlā” ir īpaša pieeja darbam – te nemēdz būt garlaicīgi, jo darbinieki visu laiku mainās pa atbildības jomām. Visa veikala komanda apvienojas, lai kopīgiem spēkiem veiktu preču pieņemšanu, izvietošanu plauktos, klientu apkalpošanu kasēs un maizes ceptuvē, tā nodrošinot veikala ikdienas darbu - ar to mēs atšķiramies no citiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem.”

“Lidl” veikalu vadītāji un reģionālie vadītāji ir pavadījuši gandrīz divus gadus profesionālās apmācībās citās “Lidl” valstīs, lai kļūtu par visprasmīgākajiem savā jomā un vadītu veikalu komandas. Tāpat arī katrs jaunais “Lidl” veikalu un loģistikas centra darbinieks saņems īpašu profesionālo apmācību un pilnu darba algu par šo apmācību laiku.

“Gribu uzsvērt, ka mūsu darbinieku atalgojuma sistēma ir veidota ļoti godīgi, jo uzskaitīta tiek katra nostrādātā minūte, un par katru minūti tiek samaksāts. “Lidl” darbinieki saņems algas, kas būs augstākas par vidēji nozarē piedāvātajām. “Lidl Latvija” katram darbiniekam garantē veselības apdrošināšanas polisi pēc trīs mēnešu pārbaudes laika beigām, jo darbinieku veselība mums ir vissvarīgākā prioritāte,” uzsver A. Razgale.

Kā jau ziņots, “Lidl” 2019. gadā bija viens no lielākajiem vācu kapitāla investoriem Latvijā. Pašlaik uzņēmums fokusējas uz sava loģistikas centra pabeigšanu Rīgā un veikalu tīkla izveidi visā Latvijā. Līdz ar savu veikalu atvēršanu, “Lidl” vietējiem patērētājiem piedāvās augstas kvalitātes produktus par cenām, kas būs pieejamas visiem.

Mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl”, kā daļa no Nekarzulmā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no vadošajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. "Lidl" ir pārstāvēts 32 pasaules valstīs, un 30 valstīs pašlaik strādā ap 11 550 "Lidl" veikalu un vairāk nekā 200 loģistikas centru. Kā zemo cenu veikals, “Lidl” koncentrējas uz labākās cenas un kvalitātes attiecības nodrošināšanu saviem klientiem. Vienkāršība un sakārtoti darba procesi izpaužas "Lidl" ikdienas darbā veikalos, reģionālajos loģistikas centros un klientiem sniegtajos pakalpojumos. Nekarzulmā bāzētais “Lidl Stiftung” atbild par standartizēto darba procesu veidošanu un strukturēšanu. "Lidl" pašlaik strādā vairāk par 341 000 darbinieku. Ikdienas darba dinamisms, spēks, kas ir šī darba rezultāts, un godīga savstarpējā sadarbība ir raksturīga "Lidl" darbam visā pasaulē. "Lidl" uzņemas atbildību par cilvēkiem, sabiedrību un apkārtējo vidi. Ilgtspēja ir “Lidl” ikdienas darba kvalitātes solījuma rezultāts. Globāli strādājošās “Schwarz Group” apgrozījums 2020. finanšu gadā sasniedza 125,3 miljardus eiro.

SIA “Lidl Latvija” ir izveidots 2018. gada februārī. Šobrīd uzņēmums koncentrējas uz savu veikalu tīkla veidošanu Latvijā. Vairāk par mums: Lidl.lv un LinkedIn.