Lidl Latvija darbinieku skaits pārsniedz 100

Uzņēmums sasniedz svarīgu posmu savā izaugsmē

08.05.2019 | Rīga

"Lidl Latvija" aprīlī sasniedza ievērojamu robežu – tās darbinieku skaits pārsniedza 100. Ņemot vērā, ka drīzumā tiks publiskotas daudzas jaunas vakances, šis skaitlis līdz 2019. gada beigām varētu trīskāršoties. Tuvākais mērķis – aizpildīt vairāk nekā 130 vakantās veikalu vadītāju vietnieku pozīcijas. Saviem darbiniekiem "Lidl" piedāvā godīgu atalgojumu, dažādus papildu labumus, kā arī plašas izaugsmes un apmācības iespējas.

"Lidl" darba stilu neapgūst no instrukcijām vai prezentācijām. Sekojot sen pārbaudītam "Lidl" piemēram, visu līmeņu jaunie darbinieki vispirms iziet apmācību programmu ārzemēs. Tās ir praktiskas, sniedz tiešu darba pieredzi un, tām noslēdzoties, jaunie darbinieki ir pilnībā apguvuši savus ikdienas darba pienākumus. Tā kā katram amatam ir sava sarežģītības pakāpe, apmācības var ilgt no dažām nedēļām līdz vairākiem mēnešiem vai gadiem. Topošajiem "Lidl" veikalu vadītājiem apmācības ilgst vairāk par gadu. "Lidl Latvija" jaunos darbiniekus patlaban apmāca Lietuvā, Bulgārijā, Vācijā, Polijā un Slovākijā. Strādājot jau esošajos "Lidl" birojos, loģistikas centros un veikalos, viņi apgūst savus ikdienas tiešos darba pienākumus, ko pēc tam ieviesīs Latvijā.

Nākamajās nedēļās un mēnešos "Lidl Latvija" piedāvās aizvien jaunas vakances, lai līdz 2019. gada beigām īstenotu ieplānotā darbinieku skaita pievienošanos uzņēmuma komandai. Kā jau ziņots, "Lidl Latvija" 2018. gada oktobrī sāka sava loģistikas centra būvniecību, un patlaban koncentrējas uz projektu attīstīšanu visā valstī.

Mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl” ir daļa no Nekarzulmā (Vācijā) bāzētās “Schwarz” mazumtirdzniecības grupas. Saskaņā ar “LZ Retailytics” datiem “Schwarz” grupa (“Kaufland” un “Lidl”) ir Eiropas lielākais pārtikas mazumtirgotājs, kas 2018. finanšu gadā sasniedza 104,3 miljardus eiro lielu pārdošanas apjomu. “Lidl” ir pārstāvēts 32 pasaules valstīs un pašlaik strādā 29 valstīs ar 10 800 veikaliem un 160 loģistikas centriem, nodarbinot ap 287 000 cilvēku. Saviem klientiem “Lidl” piedāvā augstākās kvalitātes svaigos produktus, gaļas izstrādājumus, maizes produktus un plašu mājsaimniecības preču klāstu par zemākajām iespējamajām cenām.

SIA “Lidl Latvija” tika  izveidots 2018. gada februārī. Šobrīd uzņēmums fokusējas uz loģistikas centra būvniecību Rīgā un veikalu tīkla attīstību Latvijā. Vairāk: Lidl.lv un LinkedIn.

Apskatīt vēl