Salaspilī atklāts 8,5 miljonus eiro vērtais “Lidl” veikals

Mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl Latvija” 19. janvārī Salaspilī, Skolas ielā 4A atklāja savu jaunāko veikalu valstī. Modernā ēka, kuras celtniecībā un labiekārtošanā investēti gandrīz 8,5 miljoni eiro, ir jau 21. “Lidl” veikals Latvijā.

19.01.2023 | Salaspils

Salaspils Lidl

Jau 7.30 no rīta, rindā nepacietīgi gaidošo klientu aplausu pavadībā, jauno veikalu atklāja Salaspils novada domes priekšsēdētājs Raivis Anspaks, “Lidl Latvija” reģionālais vadītājs Artūrs Vītiņš un “Lidl” Salaspils veikala vadītājs Kaspars Lapsa. Pirmos rindā gaidošos jau no 7.00 rītā iepriecināja enerģiski mūzikas ritmi. Veikala atklāšanas prieku arī vairoja īpaši pievilcīgās produktu cenu atlaides, kas Salaspils veikalā tiks piedāvātas nākamās četras nedēļas.

Veikala atklāšanā Salaspils novada domes priekšsēdētājs Raivis Anspaks uzsvēra: "Salaspils pašvaldībai ir bijusi konstruktīva un veiksmīga sadarbība ar "Lidl" veikala projektēšanas un būvniecības laikā, kad tika izstrādāts detālplānojums un atrasts labākais risinājums gan salaspiliešiem, gan uzņēmumam. Esmu pārliecināts, ka arī turpmāk mūs gaida tikai pozitīva pieredze. No savas puses varu apsolīt, ka pašvaldība turpinās attīstīt infrastruktūru, lai uzlabotu pilsētvidi gan iedzīvotājiem, gan uzņēmējiem. Esmu pārliecināts, ka "Lidl" veikala atvēršana veicinās veselīgu konkurenci pārtikas preču mazumtirdzniecībā novadā un sniegs salaspiliešiem plašākas izvēles iespējas."

“Lidl” reģionālais vadītājs Artūrs Vītiņš atklāja, ka visa Salaspils “Lidl” komanda ir gatava ar prieku apkalpot pilsētas un novada iedzīvotājus: “Esam pārliecināti, ka šajos augstās inflācijas un dzīves izmaksu laikos mūsu piedāvātās zemās produktu cenas dos lielu finansiālu atsvaru daudzām novada ģimenēm.”

Interesanti fakti par jauno Salaspils “Lidl”

Darba laiks

7.30 - 22.00 Pirmdienās – Sestdienās

8.00 - 22.00 Svētdienās

Klientu ērtībām

  • 8 ātras kases.
  • Depozīta taromāti, kurus DIO atzinis par klientiem draudzīgākajiem Latvijā.
  • Dažādu izmēru iepirkumu ratiņi, t.sk. bērniem, jaunajiem vecākiem un cilvēkiem ratiņkrēslos. 
  • Tualetes telpas un zīdaiņu pārtīšanas telpa.
  • Roku dezinfekcijas stacija.

Veikala ēka

2372 kv.m.

Tirdzniecības zāle

1439 kv.m.

Energoefektivitāte

  • Paaugstināts ēkas siltumefektivitātes līmenis.
  • Centralizēta gaisa ventilācijas kontroles sistēma. 
  • Mūsdienīgs un elektrību taupošs LED apgaismojums iekštelpu un pieguļošās teritorijas apgaismošanai.
  • Apkurei, apgaismošanai un ventilēšanai 100% tiek izmantota vietējā “zaļā elektrība”.

Apstādījumi

Ap veikala ēku iestādīti gandrīz 600 jauni košumkrūmi un koku lielstādi gandrīz 44 tūkstošu eiro vērtībā.

Stāvvieta

147 auto stāvvietas. Tai skaitā 7 stāvvietas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, 2 stāvvietas ģimenēm, kā arī 12 tērauda statīvi drošai velosipēdu pieslēgšanai.

 

Par "Lidl"

“Lidl”, kā daļa no Nekarzulmas pilsētā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no lielākajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar vairāk nekā 12 200 veikaliem un 220 loģistikas centriem "Lidl" pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā, nodarbinot ap 376 000 cilvēku. 

SIA “Lidl Latvija” tika izveidots 2018. gada februārī un savu veikalu tīklu Latvijā atvēra 2021.gada 7. oktobrī. Šobrīd “Lidl Latvija” veikalu tīklā ir jau 30 veikali 13 Latvijas pilsētās.

Mediju kontaktiem

Korporatīvās Komunikācijas departaments
pr@lidl.lv

Kategorijas


Padalies tālāk

Skatīt vairāk