“Lidl” ievērojami palielina Latvijas “Goda ģimeņu” atlaižu programmas produktu klāstu

Turpinot veiksmīgi attīstīt un paplašināt šī gada augustā uzsākto sadarbību ar Sabiedrības integrācijas fondu, no 27. novembra “Lidl Latvija” ir ievērojami palielinājusi to produktu klāstu, kuru Latvijas Goda ģimenes turpmāk varēs iegādāties ar 10% atlaidi.

28.11.2023 | Rīga

goda ģimeņu atlaide

Īpašo atlaižu piedāvājuma klāstu papildinās visa “Lidl” veikalos nopērkamā fasētā maize un visa uz vietas ceptā maize (izņemot svaigi ceptās smalkmaizītes), kā arī “Saguaro” zīmola dzeramais ūdens, ikdienā tik noderīgie “W5” zīmola sadzīves ķīmijas un uzkopšanas līdzekļi un “Sweet corner” zīmola saldumi.

Latvijas Daudzbērnu ģimeņu apvienības valdes priekšsēdētāja Elīna Treija uzsver: “Augsti novērtējam to, ka “Lidl” paplašinājis produktu klāstu, kam ar “Goda ģimenes” apliecību būs pieejamas pastāvīgas atlaides. Svarīgi, ka tie ir veselīgi vai videi draudzīgi produkti, jo tad atlaižu programma reizē arī izglīto ģimenes un pozitīvi maina ēšanas un sadzīves paradumus. Esam milzīgi pateicīgi, ka “Lidl” ir pievienojies arī Latvijas Daudzbērnu ģimeņu apvienības akcijai "Sveicam un informējam jaunās daudzbērnu māmiņas", papildinot mūsu dāvaniņas māmiņām, kas laiž pasaulē savus trešos mazuļus.”

“Sabiedrības integrācijas fonda izsniegtā apliecība “Goda ģimene” ir lielisks piemērs, kā ar dažādu atlaižu un īpašo piedāvājumu palīdzību nodrošināt saiti starp ģimenēm, preču un pakalpojumu sniedzējiem, tādējādi rūpējoties par Goda ģimeņu rocību. Novērtējam “Lidl” ieguldījumu, piedāvājot plašu īpašo atlaižu klāstu,  tādējādi veicinot ģimenēm draudzīgas vides attīstību visā Latvijā,” stāsta Sabiedrības integrācijas fonda vadītāja Zaiga Pūce.

Jau kopš 9. augusta visi “Goda ģimenes” apliecības īpašnieki “Lidl” veikalos saņem 10% atlaidi visām ikdienas kosmētikas zīmola “Cien” precēm; mazuļu zīmola “Lupilu” bērnu higiēnas produktiem, autiņbiksītēm, apģērbu un mazuļu pārtikai; pusaudžu apģērbu zīmola “Pepperts” precēm, kā arī ik nedēļu var izvēlēties no īpaša augļu vai dārzeņu piedāvājuma.

Atlaižu saņemšanai pie kases jāuzrāda derīga “Goda ģimene” apliecība kopā ar personu apliecinošu dokumentu. Informācija par “Goda ģimenes” atlaides programmas aktuālajiem piedāvājumiem pieejama “Lidl” mājaslapā, sociālajos medijos, kā arī uz to norāda informatīvas zīmes veikalos un uz produktu elektroniskās cenu zīmes.

Par apliecību “Goda ģimene”

Apliecība “Goda ģimene” ir valsts veidota un Sabiedrības integrācijas fonda īstenota atbalsta programma daudzbērnu ģimenēm, kuras aprūpē 3 un vairāk bērnus vecumā līdz 18 gadiem, kā arī pilngadīgas personas, kuras nav sasniegušas 24 gadu vecumu, ja tās iegūst vispārējo, profesionālo vai augstāko izglītību, un ģimenēm, kuras aprūpē bērnu ar invaliditāti vai pilngadīgu personu, kura nav sasniegusi 24 gadu vecumu un kurai noteikta I vai II grupas invaliditāte. Šīs apliecības īpašniekiem ir iespēja saņemt atlaides, izmantojot pakalpojumus, kurus piedāvā valsts un privātie uzņēmumi Latvijā. Vairāk www.godagimene.lv/

“Lidl”, kā daļa no Nekarzulmas pilsētā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no lielākajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar vairāk nekā 12 200 veikaliem un 220 loģistikas centriem "Lidl" pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā, nodarbinot ap 376 000 cilvēku.

SIA “Lidl Latvija” tika izveidots 2018. gada februārī un savu veikalu tīklu Latvijā atvēra 2021.gada 7. oktobrī. Šobrīd “Lidl Latvija” veikalu tīklā ir jau 30 veikali 13 Latvijas pilsētās.

Padalies tālāk

Skatīt vairāk