19. janvārī Salaspilī tiks atklāts jaunākais “Lidl” veikals

Veiksmīgi turpinot sava veikalu tīkla paplašināšanu Latvijā, mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl Latvija” šodien paziņo, ka jaunuzceltais “Lidl” veikals Salaspilī tiks atklāts 2023. gada 19. janvārī, plkst. 7.30 Skolas ielā 4A. Kopējais “Lidl” investīciju apjoms šeit sasniedzis gandrīz 8,5 miljonus eiro. Jaunais veikals Salaspilī arī radījis 40 labi apmaksātas darba vietas.

06.01.2023 | Salaspils

Lidl veikals

“Salaspils novads aktīvi attīstās, un arī mēs šeit redzam labu potenciālu savai izaugsmei. Augstās inflācijas un dārgo energoresursu laikā iedzīvotājiem ir būtiska iespēja iepirkties pārdomāti un izdevīgi, tādēļ priecājamies šo gadu sākt ar jauna “Lidl” veikala atvēršanu Salaspilī, piedāvājot vietējiem iedzīvotājiem augstas kvalitātes produktus par zemākajām cenām,” saka Dana Hasana, “Lidl Latvija” Korporatīvās komunikācijas vadītāja.

Turpinot tīkla attīstību Latvijā, šajā gadā iecerēts atvērt vēl vairākus jaunus “Lidl” veikalus, par kuru atvēršanas laikiem tiks informēts atsevišķi.

Jaunā “Lidl” veikala ēka Salaspilī ir vairāk nekā 2300 kvadrātmetrus liela ar gandrīz 1440 kvadrātmetrus plašu tirdzniecības zāli. Veikala tuvākās apkārtnes apzaļumošanai “Lidl” iestādījis ap 600 košumkrūmu un koku lielstādu, to skaitā bārbeles, vilkābeles, kļavas un pīlādžus gandrīz 44 tūkstošu eiro vērtībā.

Klientu ērtībām pie veikala izbūvēta plaša stāvvieta 147 automašīnām. Izveidotas arī 7 stāvvietas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām un 2 stāvvietas ģimenēm, kā arī 12 droši velo statīvi velosipēdu pieslēgšanai. Par “Lidl” līdzekļiem veikala apkārtnē modernizēta satiksmes infrastruktūra un uzlabota satiksmes drošība – izveidotas paaugstinātas gājēju pārejas, uzstādīts jauns un moderns ielu apgaismojums.

“Lidl” Salaspils veikala ēka ir augsti energoefektīva, ļaujot digitāli kontrolēt un samazināt veikala apsildei, apgaismošanai un ventilēšanai nepieciešamās elektroenerģijas apjomu. Visās “Lidl” ēkās tiek izmantota vienīgi 100% Latvijā ražota “zaļā elektrība”.

Par "Lidl"

“Lidl”, kā daļa no Nekarzulmas pilsētā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no lielākajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar vairāk nekā 12 200 veikaliem un 220 loģistikas centriem "Lidl" pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā, nodarbinot ap 376 000 cilvēku. 

SIA “Lidl Latvija” tika izveidots 2018. gada februārī un savu veikalu tīklu Latvijā atvēra 2021.gada 7. oktobrī. Šobrīd “Lidl Latvija” veikalu tīklā ir jau 30 veikali 13 Latvijas pilsētās.

Mediju kontaktiem

Korporatīvās Komunikācijas departaments
pr@lidl.lv

Kategorijas


Padalies tālāk

Skatīt vairāk