“Lidl” veikali arī turpmāk būs atvērti visiem, tiek pagarināts darba laiks

“Lidl” veikali Latvijā arī turpmāk būs atvērti visiem saviem klientiem, lai nodrošinātu tos ar pārtiku un pirmās nepieciešamības precēm. Lai atvieglotu iepirkšanos, no 11. oktobra visi “Lidl” veikali strādā no plkst. 7.00 līdz 23.00.

11.10.2021 | Rīga

Kā noteikts valdības noteikumos, “Lidl” veikalos 70% no sortimenta ir pārtikas preces, higiēnas preces, dzīvnieku barība. “Lidl” ievēro visus jaunākos valdības noteiktos drošības pasākumus, kas regulē veikalu apmeklējumi. Proti:

• pircēju skaits veikalos tiek rūpīgi kontrolēts, apsardzes darbiniekiem pie ieejas iepirkuma ratiņus dezinficējot un nododot konkrēti katra pircēja rokās.
  • Pieejamo ratiņu skaits tiek aprēķināts tā, lai ievērotu valdības prasību nodrošināt 25 kv.m. vienam pircējam.

“Lidl” strādājošajiem jau kopš vasaras tiek nodrošināti bezmaksas antigēnu testi. Visu veikalu komandas klientus apkalpo sejas maskās un ievēro visus pārējos spēkā esošos noteikumus.

Aicinām visus mūsu veikalu apmeklētājus rūpīgi  ievērot epidemioloģiskos noteikumus – valkāt sejas masku, ievērot 2 metru distanci un dezinficēt rokas gan veikala iekštelpās, gan ārpusē!

Mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl”, kā daļa no Nekarzulmā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no vadošajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. "Lidl" ir pārstāvēts 32 pasaules valstīs, un 30 valstīs pašlaik strādā ap 11 550 "Lidl" veikalu un vairāk nekā 200 loģistikas centru. Kā zemo cenu veikals, “Lidl” koncentrējas uz labākās cenas un kvalitātes attiecības nodrošināšanu saviem klientiem. Vienkāršība un sakārtoti darba procesi izpaužas "Lidl" ikdienas darbā veikalos, reģionālajos loģistikas centros un klientiem sniegtajos pakalpojumos. Nekarzulmā bāzētais “Lidl Stiftung” atbild par standartizēto darba procesu veidošanu un strukturēšanu. "Lidl" pašlaik strādā vairāk par 341 000 darbinieku. Ikdienas darba dinamisms, spēks, kas ir šī darba rezultāts, un godīga savstarpējā sadarbība ir raksturīga "Lidl" darbam visā pasaulē. "Lidl" uzņemas atbildību par cilvēkiem, sabiedrību un apkārtējo vidi. Ilgtspēja ir “Lidl” ikdienas darba kvalitātes solījuma rezultāts. Globāli strādājošās “Schwarz Group” apgrozījums 2020. finanšu gadā sasniedza 125,3 miljardus eiro.

SIA “Lidl Latvija” ir izveidots 2018. gada februārī. Šobrīd uzņēmums koncentrējas uz savu veikalu tīkla veidošanu Latvijā. Vairāk par mums: Lidl.lv un LinkedIn.