Tuvojoties Lieldienām, “Lidl” veikalos pastiprināti izpērk baltās vistu olas no Ukrainas

Mazumtirgotājs “Lidl” ir parūpējies, lai svētku tradicionālais simbols – ola – būtu nopērkams pietiekamā daudzumā un dažādībā. “Lidl” piedāvājuma lielāko daļu veido Latvijas lielāko olu ražotāju “Balticovo” un “Oluksne” ražotās olas. To papildina bioloģiskās olas no Polijas, un pašlaik īpaši pieprasītās baltās olas no Ukrainas.

12.04.2022 | Rīga

Olu kastīte

“Saviem klientiem piedāvājam visu četru kategoriju olas – bioloģiskās, kūtī un brīvos apstākļos dētās, kā arī sprostos dētās vistu olas. Lieldienām tuvojoties, redzam, ka mūsu klienti īpaši naski steidz iegādāties baltās olas, kas ražotas Ukrainā,” stāsta Dana Hasana, “Lidl Latvija” Korporatīvās komunikācijas departamenta vadītāja.

Lielākā daļa no “Lidl” svētku piedāvājumā esošajām olām ir Latvijas ražotāju produkcija – M un L izmēra brūnās olas. Tā kā Lieldienas ir olu patēriņa karstākā sezona, “Lidl” iesaka olu iegādi neatlikt uz pēdējo brīdi.

Mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl”, kā daļa no Nekarzulmā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no vadošajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar aptuveni 11 900 veikaliem un vairāk nekā 200 loģistikas centriem, "Lidl" pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā.

Kā zemo cenu veikals, “Lidl” koncentrējas uz labākās cenas un kvalitātes attiecības nodrošināšanu saviem klientiem. Vienkāršība un sakārtoti darba procesi izpaužas "Lidl" ikdienas darbā veikalos, reģionālajos loģistikas centros un klientiem sniegtajos pakalpojumos. Nekarzulmā bāzētais “Lidl Stiftung” atbild par standartizēto darba procesu veidošanu un strukturēšanu.

"Lidl" pašlaik strādā vairāk par 360 000 darbinieku. Ikdienas darba dinamisms, spēks, kas ir šī darba rezultāts, un godīga savstarpējā sadarbība ir raksturīga "Lidl" darbam visā pasaulē.

"Lidl" uzņemas atbildību par cilvēkiem, sabiedrību un apkārtējo vidi. Ilgtspēja ir “Lidl” ikdienas darba kvalitātes solījuma rezultāts. Globāli strādājošās “Schwarz Group” apgrozījums 2021. finanšu gadā sasniedza 132,3 miljardus eiro.