Visi “Lidl” veikali Lieldienās strādās no plkst. 7.00 līdz 23.00

Lai turpinātu nodrošināt Latvijas iedzīvotājiem ērtu un izdevīgu iepirkšanos, visi “Lidl” veikali šajās Lieldienās katru dienu strādās jau ierastajā darba laikā, no plkst. 7.00 līdz 23.00.

13.04.2022 | Rīga

Veikala ārpuse

Kā zināms, Latvijā pašlaik ir 18 “Lidl” veikali – 9 veikali Rīgā un pa vienam Liepājā, Ventspilī, Tukumā, Jelgavā, Ogrē, Jēkabpilī, Rēzeknē, Daugavpilī un Valmierā.

Neskaidrību un jautājumu gadījumā, Lieldienu laikā aicinām ar “Lidl” klientu servisu sazināties, izmantojot mājas lapu https://klientu-serviss.lidl.lv/.

Mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl”, kā daļa no Nekarzulmā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no vadošajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar aptuveni 11 900 veikaliem un vairāk nekā 200 loģistikas centriem, "Lidl" pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā.

Kā zemo cenu veikals, “Lidl” koncentrējas uz labākās cenas un kvalitātes attiecības nodrošināšanu saviem klientiem. Vienkāršība un sakārtoti darba procesi izpaužas "Lidl" ikdienas darbā veikalos, reģionālajos loģistikas centros un klientiem sniegtajos pakalpojumos. Nekarzulmā bāzētais “Lidl Stiftung” atbild par standartizēto darba procesu veidošanu un strukturēšanu.

"Lidl" pašlaik strādā vairāk par 360 000 darbinieku. Ikdienas darba dinamisms, spēks, kas ir šī darba rezultāts, un godīga savstarpējā sadarbība ir raksturīga "Lidl" darbam visā pasaulē.

"Lidl" uzņemas atbildību par cilvēkiem, sabiedrību un apkārtējo vidi. Ilgtspēja ir “Lidl” ikdienas darba kvalitātes solījuma rezultāts. Globāli strādājošās “Schwarz Group” apgrozījums 2021. finanšu gadā sasniedza 132,3 miljardus eiro.