Kauguros atvērs Jūrmalā pirmo “Lidl” veikalu

16. jūnijā, plkst. 7.00 no rīta Kauguros, Talsu šosejā 40 tiks atklāts pirmais “Lidl” veikals Jūrmalā. Jaunā veikala uzcelšanā, kā arī tuvākās apkārtnes labiekārtošanā un satiksmes infrastruktūras uzlabošanā, mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl Latvija” ir investējis vairāk nekā 5,6 miljonus eiro. Veikalā arī radītas gandrīz 60 darbavietas, kurās strādājošie saņems nozarē vidēji augstāko atalgojumu – 6,3 eiro stundā.

07.06.2022 | Jūrmala

Logo

Jaunais “Lidl” veikals ērti novietots pie vienas no aktīvākajām pilsētas maģistrālajām ielām, nodrošinot Kauguru un Jūrmalas iedzīvotājus, kā arī tuvākā reģiona iedzīvotājus ar iespēju izdevīgi iepirkties pa ceļam uz darbu vai mājām. Strauji augošās pārtikas cenu inflācijas apstākļos, zemās “Lidl” preču cenas dos lielu atsvaru daudzu vietējo ģimeņu budžetiem. Lai īpaši atzīmētu veikala atvēršanu, pirmās četras nedēļas klientus šeit iepriecinās īpaši akciju piedāvājumi.

Jaunais veikals ir gaiša ēka, kas savus klientus sagaidīs ar svaigi ceptas maizes smaržu un zemām cenām augstas kvalitātes produktiem. Par “Lidl” līdzekļiem labiekārtota veikala tuvākā apkārtne - uzlabota kājāmgājēju un autobraucēju izmantotā infrastruktūra. Pie veikala esošās Raudas ielas modernizēšanā un asfaltēšanā investēti gandrīz 300 000 eiro. “Lidl” klientu vajadzībām iekārtota autostāvvieta 102 automašīnām. 4 stāvvietas iekārtotas cilvēkiem ar invaliditāti, bet 2 stāvvietas paredzētas ģimenēm. Velosipēdistu vajadzībām uzstādīti 9 droši velo statīvi.

Teritoriju ap “Lidl” veikalu zaļāku darīs 293 jauni košumkrūmi un koku lielstādi, kas te iestādīti gandrīz 39 000 eiro vērtībā. Kā visi “Lidl” veikali Latvijā, jaunais veikals izmanto vienīgi 100% Latvijā ražotu “zaļo elektrību”. Kauguru “Lidl” veikalā arī izbūvētas taras depozīta pieņemšanas un apstrādes telpas, kas sāks darboties no 16. jūnija.

Jaunu veikalu regulāra atklāšana Latvijā ir daļa no “Lidl” veikalu tīkla paplašināšanas stratēģijas, kas aizsākās 2021. gada 7. oktobrī ar 15 veikalu vienlaicīgu atklāšanu Rīgā un valsts reģionu pilsētās. Līdz ar jauno veikalu Jūrmalā, Latvijā kopumā būs jau 19 “Lidl” veikali.

Par "Lidl"

“Lidl”, kā daļa no Nekarzulmas pilsētā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no lielākajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar vairāk nekā 12 200 veikaliem un 220 loģistikas centriem "Lidl" pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā, nodarbinot ap 376 000 cilvēku. 

SIA “Lidl Latvija” tika izveidots 2018. gada februārī un savu veikalu tīklu Latvijā atvēra 2021.gada 7. oktobrī. Šobrīd “Lidl Latvija” veikalu tīklā ir jau 30 veikali 13 Latvijas pilsētās.

Mediju kontaktiem

Korporatīvās Komunikācijas departaments
pr@lidl.lv

Kategorijas


Padalies tālāk

Skatīt vairāk