Kvadrātmetru ierobežojumu atcelšana samazinās rindas pie “Lidl” veikaliem

Ņemot vērā atceltos kvadrātmetru ierobežojumus, no 1. aprīļa visos “Lidl” veikalos Latvijā klientu skaits vairs netiks regulēts ar iepirkumu ratiņiem. Tie turpmāk būs brīvi pieejami, izmantojot 50 centu, 1 eiro vai 2 eiro monētas ratiņu atslēgšanai. Ja monētas piemirsušās, tad veikala kasē būs pieejami plastmasas žetoni.

31.03.2022 | Riga

Maskots

“Paredzam, ka ierobežojumu atcelšana veicinās raitāku iepirkšanos, rindas samazināsies un iespēju iepazīties ar mūsu veikalos piedāvāto sortimentu izmantos tie Latvijas iedzīvotāji, kurus līdz šim no šī soļa atturēja rindas, kas veidojās veikalu ārpusē,” norāda Dana Hasana, “Lidl Latvija” Korporatīvās komunikācijas departamenta vadītāja.  

“Lidl” pārstāve uzsver, ka veikalu kasu zonās tiks saglabātas organiskā stikla aizsargsienas un pie ieejas veikalu tirdzniecības zālēs joprojām būs izvietotas dezinfekcijas stacijas, lai klienti varētu dezinficēt savas rokas vai iepirkumu ratiņu rokturus.

Līdz ar epidemioloģisko drošības prasību atcelšanu sejas masku nēsāšana “Lidl” veikalos vairs nav nepieciešama.

Autovadītājiem jāatceras, ka pirmās 90 minūtes “Lidl” veikalu autostāvvietās joprojām ir bez maksas un nekādas darbības automašīnas reģistrācijai nav jāveic. Ja iecerētais auto novietošanas laiks pārsniedz 90 minūtes, klienti tiek aicināti sekot norādēm par stāvvietas apmaksas kārtību.

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā aicinām sazināties ar “Lidl” klientu servisu pa tālruni 8000 5888 vai apmeklējot mājas lapu https://klientu-serviss.lidl.lv/.

Visu “Lidl” veikalu darbalaiks Latvijā katru dienu ir katru no plkst. 7.00 līdz 23.00.

Par "Lidl"

“Lidl”, kā daļa no Nekarzulmas pilsētā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no lielākajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar vairāk nekā 12 200 veikaliem un 220 loģistikas centriem "Lidl" pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā, nodarbinot ap 376 000 cilvēku. 

SIA “Lidl Latvija” tika izveidots 2018. gada februārī un savu veikalu tīklu Latvijā atvēra 2021.gada 7. oktobrī. Šobrīd “Lidl Latvija” veikalu tīklā ir jau 30 veikali 13 Latvijas pilsētās.

Mediju kontaktiem

Korporatīvās Komunikācijas departaments
pr@lidl.lv

Kategorijas


Padalies tālāk

Skatīt vairāk