No 15. oktobra “Lidl” veikalu stāvvietās Rīgā var vakcinēties pret Covid-19

Īpaši rūpējoties par savu klientu un darbinieku veselību, mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl Latvija” ir atsaucies Nacionālā veselības dienesta (NVD) ierosinājumam par iespēju izvietot izbraukuma vakcinācijas autobusus vairākās “Lidl” veikalu stāvvietās Rīgā.

15.10.2021 | Rīga

Sākot ar piektdienu, Nacionālā veselības dienesta vakcinācijas autobusi visiem interesentiem piedāvās iespēju bez iepriekšēja pieraksta vakcinēties pie šiem “Lidl” veikaliem:

• Piektdien, 15. oktobrī, no plkst. 7.00 – 11.00 Mežciemā, S. Eizenšteina ielā 81.
  • Otrdien, 19. oktobrī, no plkst. 16.00 – 20.00 Imantā, Anniņmuižas bulvārī 77.
  • Trešdien, 20. oktobrī, no plkst. 7.00 – 10.00 Zolitūdē, Anniņmuižas ielā 8A.
  • Trešdien, 20. oktobrī, no plkst. 11.00 – 15.00 Pļavniekos, Lubānas ielā 113A.
  • Trešdien, 20. oktobrī, no plkst. 11.00 – 15.00 Pļavniekos, A. Deglava ielā 160.

“Mēs atbalstījām NVD ideju par mobilajiem vakcinācijas punktiem “Lidl” veikalu stāvvietās, jo mēs saprotam, cik svarīgi pašlaik ir nodrošināt vakcinācijas iespējas mūsu valstī un galvaspilsētā Rīgā. “Lidl” atbalsta atbildīgu rīcību, tādēļ bijām atvērti šādam NVD piedāvājumam, lai saviem klientiem un jebkuram interesantam dotu iespēju ērti saņemt Covid-19 vakcīnas,” saka Dana Hasana “Lidl Latvija” Komunikācijas departamenta vadītāja.

Kā ziņots iepriekš, klientu ērtībai visi “Lidl” veikali Latvijā kopš 11. oktobra strādā no plkst. 7.00 rītā līdz 23.00 vakarā.

Visi vakcinēties gribošie vairāk informāciju var iegūt Nacionālā veselības dienesta mājaslapā www.vmnvd.gov.lv vai zvanot 8989.

Mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl”, kā daļa no Nekarzulmā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no vadošajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar aptuveni 11 550 veikaliem un vairāk nekā 200 loģistikas centriem, "Lidl" pašlaik strādā 30 valstīs, kā arī ir pārstāvēts Āzijā un Igaunijā.

Kā zemo cenu veikals, “Lidl” koncentrējas uz labākās cenas un kvalitātes attiecības nodrošināšanu saviem klientiem. Vienkāršība un sakārtoti darba procesi izpaužas "Lidl" ikdienas darbā veikalos, reģionālajos loģistikas centros un klientiem sniegtajos pakalpojumos. Nekarzulmā bāzētais “Lidl Stiftung” atbild par standartizēto darba procesu veidošanu un strukturēšanu.

"Lidl" pašlaik strādā vairāk par 341 000 darbinieku. Ikdienas darba dinamisms, spēks, kas ir šī darba rezultāts, un godīga savstarpējā sadarbība ir raksturīga "Lidl" darbam visā pasaulē.

"Lidl" uzņemas atbildību par cilvēkiem, sabiedrību un apkārtējo vidi. Ilgtspēja ir “Lidl” ikdienas darba kvalitātes solījuma rezultāts. Globāli strādājošās “Schwarz Group” apgrozījums 2020. finanšu gadā sasniedza 125,3 miljardus eiro.

SIA “Lidl Latvija” ir izveidots 2018. gada februārī. Šobrīd uzņēmums koncentrējas uz savu veikalu tīkla veidošanu Latvijā. Vairāk par mums: Lidl.lv un LinkedIn.