“Lidl Latvija” nodrošina visus savus darbiniekus ar bezmaksas Covid-19 paštestu komplektiem

“Lidl Latvija” saviem vairāk nekā 1500 darbiniekiem sāk izdalīt bezmaksas Covid-19 paštestu komplektus. Darbinieki tiek nodrošināti ar vienu bezmaksas deguna dobuma paštesta komplektu nedēļā.

18.05.2021 | Rīga

Covid-19 tests

“Mūsu darbinieku veselība ir mūsu galvenā prioritāte. Ar šo paštestu komplekta piedāvājumu mūsu uzņēmums pilda savu korporatīvās atbildības lomu un stiprina aizsardzību pret infekciju. Tāpēc mēs saviem darbiniekiem piedāvājam šo iespēju brīvprātīgi pašiem veikt ātros Covid-19 paštestus,” norāda “Lidl Latvija” valdes priekšsēdētājs Jākobs Jozefsons.

Šie deguna dobuma paštesti rezultātu uzrāda jau pēc 15 minūtēm, līdz ar to darbinieki testus var veikt sev ērtā laikā un tos nav nepieciešams nogādāt uz laboratoriju rezultāta uzzināšanai.

Mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl”, kā daļa no Nekarzulmā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no vadošajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. "Lidl" ir pārstāvēts 32 pasaules valstīs, un 29 valstīs pašlaik strādā ap 11 550 "Lidl" veikalu un vairāk nekā 200 loģistikas centru. Kā zemo cenu veikals, “Lidl” koncentrējas uz labākās cenas un kvalitātes attiecības nodrošināšanu saviem klientiem. Vienkāršība un sakārtoti darba procesi izpaužas "Lidl" ikdienas darbā veikalos, reģionālajos loģistikas centros un klientiem sniegtajos pakalpojumos. Nekarzulmā bāzētais “Lidl Stiftung” atbild par standartizēto darba procesu veidošanu un strukturēšanu. "Lidl" pašlaik strādā vairāk par 341 000 darbinieku. Ikdienas darba dinamisms, spēks, kas ir šī darba rezultāts, un godīga savstarpējā sadarbība ir raksturīga "Lidl" darbam visā pasaulē. "Lidl" uzņemas atbildību par cilvēkiem, sabiedrību un apkārtējo vidi. Ilgtspēja ir “Lidl” ikdienas darba kvalitātes solījuma rezultāts. Globāli strādājošās “Schwarz Group” apgrozījums 2020. finanšu gadā sasniedza 125,3 miljardus eiro.

SIA “Lidl Latvija” ir izveidots 2018. gada februārī. Šobrīd uzņēmums koncentrējas uz savu veikalu tīkla veidošanu Latvijā. Vairāk par mums: Lidl.lv un LinkedIn.