“Lidl Latvija” nodrošina visus savus darbiniekus ar bezmaksas Covid-19 paštestu komplektiem

“Lidl Latvija” saviem vairāk nekā 1500 darbiniekiem sāk izdalīt bezmaksas Covid-19 paštestu komplektus. Darbinieki tiek nodrošināti ar vienu bezmaksas deguna dobuma paštesta komplektu nedēļā.

18.05.2021 | Rīga

Covid-19 tests

“Mūsu darbinieku veselība ir mūsu galvenā prioritāte. Ar šo paštestu komplekta piedāvājumu mūsu uzņēmums pilda savu korporatīvās atbildības lomu un stiprina aizsardzību pret infekciju. Tāpēc mēs saviem darbiniekiem piedāvājam šo iespēju brīvprātīgi pašiem veikt ātros Covid-19 paštestus,” norāda “Lidl Latvija” valdes priekšsēdētājs Jākobs Jozefsons.

Šie deguna dobuma paštesti rezultātu uzrāda jau pēc 15 minūtēm, līdz ar to darbinieki testus var veikt sev ērtā laikā un tos nav nepieciešams nogādāt uz laboratoriju rezultāta uzzināšanai.

“Lidl”, kā daļa no Nekarzulmas pilsētā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no lielākajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar vairāk nekā 12 200 veikaliem un 220 loģistikas centriem "Lidl" pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā, nodarbinot ap 376 000 cilvēku.

SIA “Lidl Latvija” tika izveidots 2018. gada februārī un savu veikalu tīklu Latvijā atvēra 2021.gada 7. oktobrī. Šobrīd “Lidl Latvija” veikalu tīklā ir jau 30 veikali 13 Latvijas pilsētās.

Padalies tālāk

Skatīt vairāk