“Lidl Latvija” nodrošina visus savus darbiniekus ar bezmaksas Covid-19 paštestu komplektiem

“Lidl Latvija” saviem vairāk nekā 1500 darbiniekiem sāk izdalīt bezmaksas Covid-19 paštestu komplektus. Darbinieki tiek nodrošināti ar vienu bezmaksas deguna dobuma paštesta komplektu nedēļā.

18.05.2021 | Rīga

Covid-19 tests

“Mūsu darbinieku veselība ir mūsu galvenā prioritāte. Ar šo paštestu komplekta piedāvājumu mūsu uzņēmums pilda savu korporatīvās atbildības lomu un stiprina aizsardzību pret infekciju. Tāpēc mēs saviem darbiniekiem piedāvājam šo iespēju brīvprātīgi pašiem veikt ātros Covid-19 paštestus,” norāda “Lidl Latvija” valdes priekšsēdētājs Jākobs Jozefsons.

Šie deguna dobuma paštesti rezultātu uzrāda jau pēc 15 minūtēm, līdz ar to darbinieki testus var veikt sev ērtā laikā un tos nav nepieciešams nogādāt uz laboratoriju rezultāta uzzināšanai.

Mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl”, kā daļa no Nekarzulmā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no vadošajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. “Schwarz Group” apgrozījums 2019. finanšu gadā sasniedza 113,3 miljardus eiro. Nekarzulmā bāzētais “Lidl Stiftung” atbild par standartizēto darba procesu veidošanu un strukturēšanu.

Kā zemo cenu veikals, “Lidl” koncentrējas uz labākās cenas un kvalitātes attiecības nodrošināšanu saviem klientiem. 32 pasaules valstīs pašlaik strādā vairāk nekā 310 000 “Lidl” darbinieku. 29 valstīs atvērti vairāk nekā 11 200 “Lidl” veikali un 200 loģistikas centri. Saviem klientiem “Lidl” piedāvā augstākās kvalitātes svaigos produktus, gaļas izstrādājumus, maizes produktus un plašu mājsaimniecības preču klāstu par zemākajām iespējamajām cenām. Vienkāršība un sakārtoti darba procesi izpaužas "Lidl" ikdienas darbā veikalos, reģionālajos loģistikas centros un klientiem sniegtajos pakalpojumos. "Lidl" raksturīgs ikdienas darba dinamisms, spēks, kas ir šī darba rezultāts, un godīga savstarpējā sadarbība. "Lidl" uzņemas atbildību par cilvēkiem, sabiedrību un apkārtējo vidi. Ilgtspēja ir “Lidl” ikdienas darba kvalitātes solījuma rezultāts.

SIA “Lidl Latvija” tika izveidots 2018. gada februārī. Šobrīd uzņēmums fokusējas uz veikalu tīkla būvniecību Latvijā. Vairāk: Lidl.lv un LinkedIn.