“Lidl” jau piedāvā kompaktas svētku eglītes

“Lidl” ir uzsācis pirmo Ziemassvētku eglīšu tirdzniecību. Klientiem tiek piedāvātas 100 līdz 120 cm augstas Kaukāza eglītes podiņos, kas lieliski iederēsies jebkurā viesistabā. Savukārt, mazizmēra Kanādas eglītes klientiem tiks piedāvātas no 16. decembra.

10.12.2021 | Rīga

Pie kases

Tā sauktās Kaukāza (vai Nordmann) eglītes podiņos ir stabili ieņēmušas savu vietu gadumijas svētku tradīcijās – klienti tās izvēlas skaistās formas un mīksto adatiņu dēļ, kas ļauj eglīti viegli izrotāt. Jau no nākamās ceturtdienas, 16. decembra, “Lidl” arī sāks piedāvāt aptuveni 60 cm augstās Kanādas eglītes podiņos. Nelielās Kanādas eglītes raksturo konisks, blīvs vainags un zilganzaļas skujas.

Kā rūpēties par savu eglīti

Ja agrāk cirstu eglīti dekorēšanai mājās bija ierasts ienest tikai pāris dienas pirms svētkiem, tad pēdējos gados Latvijā vērojama tendence to darīt krietni ātrāk – jau sākot ar pirmo vai otro Adventi. Tas nozīmē, ka eglītei mājās ir jāsaglabā savas skujas un skaistie rotājumi trīs un vairāk nedēļas. Cirstai eglītei šāds laiks ir īsts izaicinājums, savukārt eglīte podiņā, ja vien par to pienācīgi parūpējas, priecēs vairākas nedēļas.

Tā kā eglītēm patīk mitrāka augsne, tās ir regulāri jālaista. Vismaz reizi nedēļā eglītei var aprasināt arī skujas, ja vien tas nesabojās svētku rotājumus. Eglītes mitrums jāpārbauda katru dienu. Podiņā esošu eglīti labāk nelikt pavisam tuvu karstiem radiatoriem un citiem siltuma avotiem. Arī apsildāmās grīdas tikai veicinās skuju izžūšanu un nobiršanu, tāpēc būtu jāveic papildus skuju mitrināšana.

Mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl”, kā daļa no Nekarzulmā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no vadošajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar aptuveni 11 900 veikaliem un vairāk nekā 200 loģistikas centriem, "Lidl" pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā.

Kā zemo cenu veikals, “Lidl” koncentrējas uz labākās cenas un kvalitātes attiecības nodrošināšanu saviem klientiem. Vienkāršība un sakārtoti darba procesi izpaužas "Lidl" ikdienas darbā veikalos, reģionālajos loģistikas centros un klientiem sniegtajos pakalpojumos. Nekarzulmā bāzētais “Lidl Stiftung” atbild par standartizēto darba procesu veidošanu un strukturēšanu.

"Lidl" pašlaik strādā vairāk par 360 000 darbinieku. Ikdienas darba dinamisms, spēks, kas ir šī darba rezultāts, un godīga savstarpējā sadarbība ir raksturīga "Lidl" darbam visā pasaulē.

"Lidl" uzņemas atbildību par cilvēkiem, sabiedrību un apkārtējo vidi. Ilgtspēja ir “Lidl” ikdienas darba kvalitātes solījuma rezultāts. Globāli strādājošās “Schwarz Group” apgrozījums 2021. finanšu gadā sasniedza 133,6 miljardus eiro.