"Lidl" - Labākais darba devējs Latvijā

Latvijā vērienīgākās aptaujas "TOP darba devējs" uzvarētājs šogad ir "Lidl Latvija"

10.04.2024 | Rīga

top darbadevējs

Labākā un iekārojamākā darba devēju titulu galvenajā kategorijā "TOP darba devējs 2023" jeb darba devējs, kurš pirmais nāk prātā kā labākā darbavieta, pirmo reizi aptaujas vēsturē ieguva mazumtirdzniecības uzņēmums SIA "Lidl Latvija".

Par labāko darbavietu finanšu sektorā atzīta AS "Swedbank", IT un telekomunikāciju sektorā - SIA "Latvijas Mobilais Telefons", savukārt transporta un loģistikas sektorā - AS "Air Baltic Corporation". Par labāko darbavietu tirdzniecības sektorā trešo gadu pēc kārtas atzīta SIA "Lidl Latvija", tādējādi iegūstot divus pirmās vietas titulus. Līdera pozīciju ražošanas sektorā trešo gadu pēc kārtas saglabāja AS "MADARA Cosmetics". HoReCa nozarē par līderi kļuva AS "LIDO". Par iekārotāko darba devēju starptautisko biznesa pakalpojumu sektorā jau ceturto gadu tika atzīta SIA "Circle K Business Centre".

Aptauju "TOP darba devējs" jau trīspadsmito gadu pēc kārtas veica vadošais interneta personāla atlases uzņēmums "Alma Career Latvia (iepriekš "CV-Online Latvia"). Aptaujā "TOP darba devējs 2023" no šī gada 15.janvāra līdz 29.februārim piedalījās 17 324 respondentu no visas Latvijas. Vairāk ar aptaujas rezultātiem iespējams iepazīties interneta vietnē www.topdarbadevejs.lv, kur publicēts gan labāko darba devēju TOP 50 saraksts pēc top-of-mind principa jeb darba devējs, kas pirmais nāk prātā kā iekārojamākā darbavieta, gan arī TOP 10 darba devēji biznesa sektoros un reģionos.

Par "Lidl"

“Lidl”, kā daļa no Nekarzulmas pilsētā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no lielākajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar vairāk nekā 12 200 veikaliem un 220 loģistikas centriem "Lidl" pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā, nodarbinot ap 376 000 cilvēku. 

SIA “Lidl Latvija” tika izveidots 2018. gada februārī un savu veikalu tīklu Latvijā atvēra 2021.gada 7. oktobrī. Šobrīd “Lidl Latvija” veikalu tīklā ir jau 30 veikali 13 Latvijas pilsētās.

Mediju kontaktiem

Korporatīvās Komunikācijas departaments
pr@lidl.lv

Kategorijas


Padalies tālāk

Skatīt vairāk