“Lidl” sāk veidot savu Pleskodāles komandu

Eiropas lielākais mazumtirgotājs “Lidl”, turpinot sava veikalu tīkla veiksmīgu attīstību Rīgā, aicina pievienoties topošā Pleskodāles “Lidl” veikala komandai.

09.08.2024 | Pleskodāle

Kasē

Lai arī jaunais veikals Remtes ielā 21, pie K. Ulmaņa gatves, vēl tiek būvēts, ņemot vērā “Lidl” jauno darbinieku apmācības programmas prasības, vairāk nekā 30 kolēģu lielās veikala komandas veidošana sākas jau tagad.

Veikala darbiniekiem stundas algas likme ir noteikta EUR 6,50 apmērā, kas nozīmē, ka bruto samaksa mēneša beigās būs robežās no 1050 līdz 1190 eiro. Taču tas ir tikai sākums! Veikalā strādājot iespējams iegūt dažādus bonusus, piemēram - transporta kompensāciju, apmeklētības bonusu un citus, kas kopā veido līdz pat 190 eiro mēnesī, kā arī augstāku algu pēc nostrādāta gada. Nav arī mazsvarīgi, ka visiem “Lidl” darbiniekiem viņu dzimšanas dienas ir apmaksātas brīvdienas.

Darbs Pleskodālē tiek piedāvāts rīta maiņā no 6.00 – 14.00 un vakara maiņā no 13.30 – 23.00. Tā kā “Lidl” piedāvā iespēju izvēlēties 20, 30 vai 40 darba stundas nedēļā, tad šī ir lieliska darba iespēja pusslodzes darbu meklējošajiem, kā arī studentiem.

Pēc pārbaudes laika beigām visi veikalā strādājošie saņem labu veselības apdrošināšanu, kā arī optikas kompensāciju līdz 75 eiro, ja tāda nepieciešama. Tāpat arī visiem “Lidl” darbiniekiem vienmēr pieejamas bezmaksas jurista, finansista un psihologa konsultācijas.

Kā atzinību par paveikto savas komandas stiprināšanā, “Lidl Latvija” jau divus gadus pēc kārtas ir saņēmis starptautisko “Top Employer” sertifikātu, kā arī kļuvis par iekāroto darba devēju Latvijā “Cv.lv” organizētajā “Top darba devēja” aptaujā.

“Lidl”, kā daļa no Nekarzulmas pilsētā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no lielākajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar vairāk nekā 12 350 veikaliem un 225 loģistikas centriem "Lidl" pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā.

SIA “Lidl Latvija” tika izveidots 2018. gada februārī un savu veikalu tīklu Latvijā atvēra 2021.gada 7. oktobrī. Šobrīd “Lidl Latvija” veikalu tīklā ir jau 30 veikali 13 Latvijas pilsētās.

Padalies tālāk

Skatīt vairāk