Ķengaraga otrais “Lidl” savas durvis vērs 1. februārī

“Lidl Latvija” ar prieku paziņo, ka savu jaunāko veikalu Rīgā atklās 1. februārī plkst. 7.30. Jaunais “Lidl” veikals atradīsies Maskavas ielā 414, un tādējādi būs ļoti ērti sasniedzams Ķengaraga, Rumbulas un Dārziņu apkaimju iedzīvotājiem.

19.01.2024 | Rīga

veikals

“Jaunais gads ir iesākts patiesi aktīvi, un šodien varam ziņot par vēl viena “Lidl” veikala drīzu atklāšanu. Katrs mūsu jaunais veikals nozīmē, ka esam aizvien tuvāki saviem daudzajiem klientiem, dodot tiem iespēju iepirkties ērti un par zemākajām cenām,” saka Arūnas Dzikas, “Lidl Latvija” valdes loceklis. 

Būvniecības projekta ietvaros “Lidl” par saviem līdzekļiem veica Maskavas un Višķu ielu krustojuma pārbūvi un paplašināšanu, izveidojot jaunas nobrauktuves joslas. Nav aizmirsts par kājāmgājēju un velosipēdistu ērtībām, izbūvējot jaunas un modernas pārejas.

Jaunā veikala ēka ir vairāk nekā 2370 kv.m. plaša, ar tirdzniecības zāli, kas pārsniedz 1430 kv.m. “Lidl” klientiem regulāro iepirkšanos ērtāku darīs plaša stāvvieta, kas paredzēta 155 auto novietošanai, kā arī 20 nerūsoša tērauda statīvi velosipēdu pieslēgšanai. Veikala teritorijas apzaļumošanai ir iestādīti gandrīz 400 koku lielstādi un košumkrūmi.

Par "Lidl"

“Lidl”, kā daļa no Nekarzulmas pilsētā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no lielākajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar vairāk nekā 12 200 veikaliem un 220 loģistikas centriem "Lidl" pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā, nodarbinot ap 376 000 cilvēku. 

SIA “Lidl Latvija” tika izveidots 2018. gada februārī un savu veikalu tīklu Latvijā atvēra 2021.gada 7. oktobrī. Šobrīd “Lidl Latvija” veikalu tīklā ir jau 30 veikali 13 Latvijas pilsētās.

Mediju kontaktiem

Korporatīvās Komunikācijas departaments
pr@lidl.lv

Kategorijas


Padalies tālāk

Skatīt vairāk