“Lidl Arena” bez maksas varēs skatīties UEFA EURO 2024™ spēles un satikt “Lidl Kids Team”, kas dosies uz čempionātu

Vācijā 14. jūnijā sākas Eiropas lielākais futbola notikums – UEFA EURO 2024™. Tādēļ arī Rīgā 14. jūnijā plkst. 18.00 “Lidl Arena” kopā ar “Lidl Kids Team” dalībniekiem atklās lielāko UEFA EURO 2024 čempionāta fanu zonu valstī. Visi futbola līdzjutēji ir ielūgti šeit bez maksas kopīgi uz lielā ekrāna skatīties čempionāta spēles!

11.06.2024 | Rīga

Lidl Kids team

Fanu zona “Lidl Arena” telpās Kauguru ielā 6 būs atvērta visu čempionāta laiku, līdz pat neaizmirstamajai finālspēlei 14. jūlijā. Faniem – no pašiem mazākajiem līdz pašiem pieredzējušākajiem – šajā laikā tiks piedāvāts plašs izklaides un maltīšu piedāvājums.

UEFA EURO 2024 čempionāts sāksies 14. jūnijā un noslēgsies ar finālspēli Berlīnē 14. jūlijā. Latvija čempionātā nepiedalās, taču tas nenozīmē, ka latvieši nekāps uz lielā futbola laukuma Vācijā!

“Lidl Kids Team” dalībnieki - 11 bērni no visas Latvijas - 29. jūnijā Berlīnes futbola arēnā ievedīs čempionāta astotdaļfināla spēles futbolistus. Latvijas “Lidl Kids Team” sastāvā uz Vāciju dosies 4 bērni no Rīgas un pa vienam bērnam no Rēzeknes, Valmieras novada, Ogres, Siguldas novada, Dobeles, Liepājas un Tukuma. Šāda unikāla iespēja tika izlozēta starp vairāk nekā 8600 bērniem, kas pieteicās izlozei un iespējai doties laukumā ar labākajiem Eiropas futbolistiem.

“Futbols ir sporta karalis, un mēs aicinām futbola fanus izmantot šo iespēju uz lielā ekrāna noskatīties visas Eiropas futbola čempionāta spēles lieliski aprīkotā fanu zonā kopā ar draugiem, ģimenēm un citiem domubiedriem. Esam priecīgi piedalīties šajos futbola svētkos un ceram, ka čempionāta spēles būs aizraujošas, bet fanošana – skaļa un atraktīva!” saka “Lidl Latvija” Mārketinga vadītājs Tomass Delle.

Jau 14. jūnija vakarā fani varēs skatīties čempionāta pirmo spēli, kurā satiksies Vācijas un Skotijas komandas. Visu čempionāta mēnesi “Lidl Arena” telpās uz lielā ekrāna tiks pārraidītas čempionāta spēles. Spēļu translācijas nenotiks vienīgi 23. un 24. jūnijā par godu Jāņu svinēšanai.

Atrakcijas bērniem fanu zonā

Futbola faniem “Lidl Latvija” ir sarūpējusi plašu izklaides programmu. Bērniem būs pieejamas piepūšamās atrakcijas, dažādas mazformāta futbola spēles un citas interesantas aktivitātes.

Pieaugušie fanotāji, gaidot spēli, varēs izklaidēties ar futbola šautriņām, futbola golfu, novusu, galda futbolu un citām aktivitātēm. Par aktīvu noskaņojumu arēnā rūpēsies dīdžeji. Čempionāta laikā “Lidl” piedāvās arī plašu uzkodu un dzērienu klāstu, katrai spēlei nodrošinot īstu futbola festivāla atmosfēru.

Tā kā “Lidl” ir UEFA EURO 2024 oficiālais partneris visā Eiropā, arī Latvijā “Lidl” piedāvā plašu Eiropas futbola čempionāta pasākumu klāstu Latvijas faniem un savos veikalos piedāvā UEFA EURO 2024 čempionāta oficiālos fanu produktus – futbola bumbas, bērnu sporta tērpus u.c.

Futbola attīstības veicināšanai valstī “Lidl Latvija” 2024. gadā kļuva par LFF Latvijas meiteņu futbola čempionāta oficiālo atbalstītāju, kā arī noslēdza sadarbības līgumu ar “Lidl Arena”, lai popularizētu futbolu kā sporta un sportiskas atpūtas veidu.

“Lidl Arena” ir modernākā izklaides un futbola halle Baltijā, kas durvis vēra 2020. gada oktobrī. “Lidl Arena” atrodas Rīgā, Kauguru ielā 6, netālu no Kalnciema tilta. Ik gadu to apmeklē līdz pat 180 000 izklaides un sporta cienītāju. Hallē ir trīs futbola laukumi, spēļu zona, trenažieri, kafejnīca, kā arī jau drīzumā tiks nodrošinātas lieliskas sporta spēļu translāciju iespējas. Arēna piedāvā plašu sportisko un izklaides aktivitāšu klāstu – futbola un citu sporta veidu treniņus bērniem un pieaugušajiem, futbola turnīrus, bērnu nometnes, kā arī citus sportiskus un atraktīvus pasākumus.

UEFA EURO 2024 norisināsies no 2024. gada 14. jūnija līdz 14. jūlijam desmit Vācijas pilsētās: Berlīnē, Ķelnē, Dortmundē, Diseldorfā, Frankfurtē, Gelzenkirhenē, Hamburgā, Leipcigā, Minhenē un Štutgartē. Vācija tika izvēlēta 17. UEFA Eiropas čempionāta rīkošanai UEFA izpildkomitejas sanāksmē 2018. gada 27. septembrī. Rietumvācija uzņēma 1988. gada turnīru, taču šī būs pirmā reize kopš atkalapvienošanās, kad Vācija rīko UEFA Eiropas čempionātu.

Par "Lidl"

“Lidl”, kā daļa no Nekarzulmas pilsētā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no lielākajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar vairāk nekā 12 350 veikaliem un 225 loģistikas centriem "Lidl" pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā.

SIA “Lidl Latvija” tika izveidots 2018. gada februārī un savu veikalu tīklu Latvijā atvēra 2021.gada 7. oktobrī. Šobrīd “Lidl Latvija” veikalu tīklā ir jau 30 veikali 13 Latvijas pilsētās.

Mediju kontaktiem

Korporatīvās Komunikācijas departaments
pr@lidl.lv

Kategorijas


Padalies tālāk

Skatīt vairāk