Latvijas “Lidl Kids Team” gatava doties uz UEFA EURO 2024™ Vācijā

Latvijas bērnu veidotā “Lidl Kids Team” ir gatava 29. jūnijā Berlīnes futbola arēnā ievest vienu no Eiropas futbola čempionāta astotdaļfināla spēļu komandām.

18.06.2024 | Rīga

Lidl Kids Team

“Lidl Kids Team” sastāvā ir 11 bērni no visas Latvijas, kas izlozē ieguva tiesības kopā ar vienu no vecākiem doties pilnībā “Lidl” apmaksātā braucienā uz Vāciju. Jau 29. septembrī tuvinieki varēs ieraudzīt mazos Latvijas pārstāvjus TV ekrānos tiešraidē no čempionāta spēles.

Latvijas “Lidl Kids Team” sastāvā uz Vāciju dosies 4 bērni no Rīgas un pa vienam bērnam no Rēzeknes, Valmieras novada, Ogres, Siguldas novada, Dobeles, Liepājas un Tukuma. Šāda unikāla iespēja tika izlozēta starp vairāk nekā 8600 bērniem, kas pieteicās “Lidl” izlozei un iespējai doties laukumā ar labākajiem Eiropas futbolistiem.

Ko saka mūsu mazie varoņi?

Viens no 11 bērniem, kas dosies uz Eiropas čempionātu futbolā, ir Gabriels no Rēzeknes. “Pirms pāris mēnešiem Gabriels pateica, ka vēlas apmeklēt futbola treniņus. Neilgi pēc tam saņēmām ziņu, ka esam tikuši “Lidl Kids Team” un ka viņš ar tēti brauks uz Vāciju. Iespējams, tā ir zīme, ka futbols varētu būt īstais sporta veids, ar kuru Gabrielam nodarboties. Šis brauciens viņam noteikti būs šīs vasaras lielākais piedzīvojums, jo Gabriels arī pirmo reizi dzīvē lidos ar lidmašīnu!” stāsta viņa mamma Vita.

Leo no Rīgas futbolu spēlē kopš 4 gadu vecuma jau 4 gadus, tā ejot abu lielo brāļu pēdās. Futbols ir svarīgs visiem četriem brāļiem, un Leo droši var nosaukt ne tikai savu mīļāko izlasi, bet arī mīļāko futbolistu, kam jutīs līdzi. Izrādās, ka Leo dvīņu brālis arī piedalījies izlozē, taču šoreiz paliks mājās. “Tas ir taisnīgi, ka šo iespēju braukt uz Vāciju saņēma Leo, jo, kaut arī futbolā trenējas abi dvīņi, tieši viņam futbols ir daudz svarīgāks,” stāsta Leo tētis Andis.

Kad liepājniekam Rūdolfam pateica, ka būs jābrauc uz Vāciju, viņam esot bijušas “tādas dīvainas sajūtas”, jo šādu notikumu ir grūti aptvert. Bet viss notiek tā, kā tam jānotiek – Rūdolfa tētis tieši čempionāta laikā būs Vācijā darba darīšanās, tāpēc 29. jūnija spēli visa ģimene skatīsies kopā.

Martai no Rīgas ziņa par iekļūšanu “Lidl Kids Team” nāca kā dzimšanas dienas dāvana 4. maijā, jo ģimene šo jauko ziņu saņēmusi 3. maijā, tādēļ Marta to uzzinājusi tieši dzimšanas dienā. Pati Marta futbolu nespēlē, bet jau kopš 3 gadu vecuma dejo laikmetīgās dejas, stāsta mamma Maija. Taču futbols ģimenei nebūt nav svešs, to spēlējis lielais brālis.

Arī futbolistam Dominikam no Tukuma viena no dāvanām dzimšanas dienā šogad bija mammas paziņojums, par braucienu uz Vāciju. “Pirmajā brīdī man bija liels šoks, kas mijās ar prieku. Pat piezvanīju uz “Lidl” informatīvo tālruni un pārliecinājos, ka viss notiek pa īstam,” priecājas Dominika mamma Liene. “Dominiks “dzīvo” ar futbolu, tāpēc šī iespēja piepildīs viņa sapni, ko neaizmirst nekad.”

Viena no laimīgajām lozēm tika arī Ritvaram no Valmieras novada. “Kad man pateica, ka es braukšu uz Eiropas čempionātu Vācijā, biju ļoti priecīgs,” saka Ritvars. Viņš pats spēlē futbolu un fano par pieaugušo komandu panākumiem, tāpēc būs priecīgs satikt jebkuru spēlētāju, kuru varēs izvest Berlīnes futbola arēnā.

Kā uzsver “Lidl Latvija” Mārketinga vadītājs Tomass Delle: “Latvija čempionātā nepiedalās, taču tas nenozīmē, ka latvieši nekāps uz lielā futbola laukuma Vācijā. Esam priecīgi aizvest uz Berlīni Latvijas bērnu komandu, kas ievedīs stadionā vienu no Eiropas spēcīgākajām futbola komandām. Ceram, ka tas bērniem un arī viņu vecākiem būs neaizmirstams piedzīvojums.”

Vācijā 14. jūnijā sākās lielākais Eiropas futbola notikums – UEFA EURO 2024™, un jau kopš pirmās spēles “Lidl Arena” Rīgā, Kauguru ielā 6 notiek futbola fanu festivāls, kurā visi futbola līdzjutēji ir aicināti bez maksas kopīgi uz lielā ekrāna skatīties Eiropas čempionāta spēles.

UEFA EURO 2024 norisināsies no 2024. gada 14. jūnija līdz 14. jūlijam desmit Vācijas pilsētās: Berlīnē, Ķelnē, Dortmundē, Diseldorfā, Frankfurtē, Gelzenkirhenē, Hamburgā, Leipcigā, Minhenē un Štutgartē. Vācija tika izvēlēta 17. UEFA Eiropas čempionāta rīkošanai UEFA izpildkomitejas sanāksmē 2018. gada 27. septembrī. Rietumvācija uzņēma 1988. gada turnīru, taču šī būs pirmā reize kopš atkalapvienošanās, kad Vācija rīko UEFA Eiropas čempionātu.

Par "Lidl"

“Lidl”, kā daļa no Nekarzulmas pilsētā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no lielākajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar vairāk nekā 12 350 veikaliem un 225 loģistikas centriem "Lidl" pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā.

SIA “Lidl Latvija” tika izveidots 2018. gada februārī un savu veikalu tīklu Latvijā atvēra 2021.gada 7. oktobrī. Šobrīd “Lidl Latvija” veikalu tīklā ir jau 30 veikali 13 Latvijas pilsētās.

Mediju kontaktiem

Korporatīvās Komunikācijas departaments
pr@lidl.lv

Kategorijas


Padalies tālāk

Skatīt vairāk