Kļūst zināms, kad un kur “Lidl” atklās 30. veikalu Latvijā

Pūķa gadu “Lidl Latvija” iesāk spēcīgi un enerģiski. Šogad atklāti jau trīs jauni “Lidl” veikali, un vēl diviem uzsākti būvdarbi. Drīzumā “Lidl Latvija” sasniegs ievērojamu mērķi – tiks atklāts 30. “Lidl” veikals Latvijā.

16.02.2024 | Rīga

Krasta ielas veikals

Kā zināms, 2021. gada 7. oktobrī “Lidl Latvija” uzsāka savu darbību valstī, vienā dienā atklājot 15 veikalus. Neatlaidīga darba rezultātā, investīcijām Latvijā kopumā sasniedzot gandrīz 300 miljonus eiro, veikalu skaits ir dubultots, un “Lidl” savu 30. veikalu Latvijā atklās unikālajā 29. februārī plkst. 7.30 no rīta Rīgā, Krasta ielā 40.

Atzīmējot šo jubileju, pirmajiem trim veikala atklāšanu gaidošajiem klientiem tiks pasniegtas pateicības dāvanu kartes 30 EUR vērtībā, bet dienas gaitā “laimes ratā” tiks izspēlētas vēl 30 dāvanu kartes - katra 30 EUR vērtībā.

Veikala ēkas un apkārtējās teritorijas projektu izstrādāja SIA “Diānas Zalānes projektu birojs”, savukārt būvniecības darbus veica SIA “Aimasa”. Pret Daugavu vērstā ēkas gaišā un stiklotā fasāde tiks īpaši izgaismota diennakts tumšajās stundās, pamanāmi izceļoties Krasta ielas komercapbūves vidū.

Veikala apkārtni zaļāku darīs gandrīz 900 košumkrūmi un koku lielstādi, kas šeit iestādīti gandrīz 138 000 EUR vērtībā. Lai Krasta ielas veikals būtu ērtāk sasniedzams kājāmgājējiem un velosipēdistiem, ir izbūvēti vairāki jauni celiņi. Autotransporta kustības atvieglošanai par “Lidl” līdzekļiem gandrīz 610 000 EUR vērtībā izbūvēts jauns apgriešanās ceļš pie Salu tilta – Lāčplēša ielas viadukta.

Par "Lidl"

“Lidl”, kā daļa no Nekarzulmas pilsētā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no lielākajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar vairāk nekā 12 200 veikaliem un 220 loģistikas centriem "Lidl" pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā, nodarbinot ap 376 000 cilvēku. 

SIA “Lidl Latvija” tika izveidots 2018. gada februārī un savu veikalu tīklu Latvijā atvēra 2021.gada 7. oktobrī. Šobrīd “Lidl Latvija” veikalu tīklā ir jau 30 veikali 13 Latvijas pilsētās.

Mediju kontaktiem

Korporatīvās Komunikācijas departaments
pr@lidl.lv

Kategorijas


Padalies tālāk

Skatīt vairāk