Jelgava ar prieku sagaida savu otro “Lidl” veikalu

Jelgavas valstspilsētas domes priekšsēdētājam Andrim Rāviņam svinīgi pārgriežot lentu, šorīt 7.30 tika atklāts jau otrais starptautiskā mazumtirgotāja “Lidl” veikals Zemgales galvaspilsētā.

15.02.2024 | Jelgava

Veikala atklāšana

Jelgavas valstspilsētas domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš, veikala vadītāja Lāsma Akmentiņa un "Lidl Latvija" reģionālais vadītājs Māris Saulītis

Jaunais veikals, kas atrodas Dobeles šosejā 45A, ir pilsētā radījis vēl gandrīz 30 labi apmaksātas darba vietas. 

“Jelgavā tiek atvērts jau otrais “Lidl” veikals, kas liecina par uzņēmuma veiksmīgu darbību mūsu pilsētā. Tie ir vairāki desmiti jaunu darba vietu, kā arī plašākas un ērtākas iepirkšanās iespējas iedzīvotājiem. Savukārt pašvaldībai ar uzņēmumu izveidojās veiksmīga sadarbība apkārtējās infrastruktūras izbūvē un sakārtošanā, kas ir ieguvums ikvienam tās lietotājam. Kopš pirmā veikala atvēršanas 2021. gada rudenī, “Lidl” ir radis iespēju plašākai sadarbībai ar vietējiem pārtikas ražotājiem, tādējādi veicinot arī šo uzņēmumu attīstību,” sacīja Jelgavas valstspilsētas domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš.

Veikala atklāšanā piedalījās arī “Lidl Latvija” reģionālais vadītājs Māris Saulītis un jaunā veikala vadītāja Lāsma Akmentiņa, kas pilsētniekiem pateicās par lielo atsaucību, un izteica cerību, ka jaunais “Lidl” veikals vienmēr būs tik pat pilns kā atklāšanas dienā.

Jau tradicionālās 30 EUR dāvanu kartes saņēma pirmie trīs rindā stāvošie klienti. Pirmais klients - Modris veikala atklāšanu gaidīja jau kopš 14. februāra 23.30, un bija ieradies, lai iegādātos pārtiku un bulciņas ar rozīnēm. Modris saka: “Pa TV vakarā nekas interesants nebija, tāpēc izlēmu atnākt un būt pirmais rindā.”

Veikals savus pirmos klientus sagaidīja ar īpašiem piedāvājumiem, kas vienīgi jaunajā Jelgavas veikalā tiks piedāvāti vēl nākamās četras nedēļas. Klientiem, kas “Lidl Plus” lietotnē jauno Jelgavas veikalu izvēlēsies kā savu pamatveikalu, šeit būs pieejamas vēl īpašākas atlaides!

Jelgavas otrais “Lidl” veikals atrodas Dobeles šosejā 45A. Tā ir apmēram 2400 kv.m. liela ēka ar gandrīz 1420 kv.m. plašu tirdzniecības zāli. Gandrīz 82 000 eiro ir ieguldīti jauna veloceliņa un gājēju ietves izbūvē apmēram 300 metru garumā. Veikala apkārtējās teritorijas apzaļumošanai iestādīti 479 košumkrūmi un koku lielstādi gandrīz 104 000 eiro vērtībā.

Uzņēmumam investējot vairāk nekā 250 000 eiro šeit ir paplašināts krustojums, izbūvētas jaunas pagrieziena joslas. Ap veikalu izveidots energoefektīvs ielu apgaismojums. Veikala klientu ērtībai izveidota stāvvieta 135 automašīnām. 

Par "Lidl"

“Lidl”, kā daļa no Nekarzulmas pilsētā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no lielākajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar vairāk nekā 12 200 veikaliem un 220 loģistikas centriem "Lidl" pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā, nodarbinot ap 376 000 cilvēku. 

SIA “Lidl Latvija” tika izveidots 2018. gada februārī un savu veikalu tīklu Latvijā atvēra 2021.gada 7. oktobrī. Šobrīd “Lidl Latvija” veikalu tīklā ir jau 30 veikali 13 Latvijas pilsētās.

Mediju kontaktiem

Korporatīvās Komunikācijas departaments
pr@lidl.lv

Kategorijas


Padalies tālāk

Skatīt vairāk