Ar gadu vecās Simonas uzvaru tiek noslēgta šī gada “Lupilu” mazuļu rāpošanas čempionāta sezona

Vakar, 9. septembrī, Vērmanes dārzs pārvērtās par īstu mazo čempionu arēnu - “Tēva Dienas festivāla” laikā ar prieku un sajūsmu norisinājās noslēdzošais, jau sestais šī gada “Lupilu” mazuļu rāpošanas čempionāta posms, ko organizē “Lidl”. Šis čempionāts ir kļuvis par sirsnīgu un gaidītu tradīciju, kurā Latvijas veiklākie mazie rāpotāji sacenšas par ātrākā rāpotāja titulu. Saulainais laiks uz Vērmanes dārza zaļajiem zālājiem pulcēja 50 mazuļus vecumā no 6 līdz 12 mēnešiem, kuri ar apņēmību un enerģiju devās cīņā par uzvaru.

09.09.2024 | Rīga

Tiek noslēgta šī gada “Lupilu” mazuļu rāpošanas čempionāta sezona

Šī gada noslēdzošā “Lupilu” mazuļu rāpošanas čempionāta posma 1. vietas ieguvēja 1 gadu vecā Simona finišēja vien 5,11 sekundēs. Otro vietu ieguva vienpadsmit mēnešus vecais Timurs, finišējot vien 6,06 sekundēs, savukārt trešajā vietā ierindojās Maija ar laiku 6,70 sekundes.

“Šodien tiešām tikai priecīgas emocijas, kā arī patīkami, ka uzvarējām. Bija vērts mājās trenēties rāpošanā,” atklāj 1. vietas ieguvējas Simonas mamma Linda un tētis Sandris.

Savukārt Timura tētis Vladislavs stāsta par to, cik priecīgs jūtās par dēla pirmo balvu. “Šī bija mūsu pirmā reize, kad piedalāmies šajās mazuļu rāpošanas sacensībās, bet dēls ir izdarījies tiešām lielisku darbu, nopelnot savu pirmo godalgoto balvu vien dažu mēnešu vecumā,” pauž vienpadsmit mēnešus vecā Timura tētis Vladislavs.

Lai rosinātu mazos rāpotājus ātrāk pieveikt 4 metru garo distanci, atbalstītāji, tostarp mammas un tēti, savus mazuļus pie finiša līnijas motivēja ar dažādiem rīkiem – mīļākajām mantiņām vai grāmatām, telefonu, mīļāko multfilmu u.c. Arī māsas un brāļi nāca palīgā, motivējot mazos sportistus ātrāk nonākt līdz finiša līnijai.

Neatkarīgi no uzrādītajiem rezultātiem katrs mazais sportists saņēma veicināšanas balvu no pasākuma rīkotāja “Lidl”. Tāpat viņiem bija iespēja nofotografēties ar draudzīgo “Lupilu” lācēnu, kurš ar savu klātbūtni uzmundrināja sacensību dalībniekus un radīja priecīgu atmosfēru visā čempionāta laikā. Šajās sacensībās tika piedāvātas arī papildu aktivitātes vecākiem bērniem. Viņiem bija iespēja piedalīties aizraujošā basketbola aktivitātē, kur uzdevums bija iemest bumbiņu tukšos jogurta trauciņos, un katrs dalībnieks saņēma garšīgu balviņu no “Lidl”. Savukārt blakus “Lidl” garšu busiņam aktivitāšu stūrītī bērni, izpildot trīs uzdevumus, varēja iegūt lieliskas balvas, kas padarīja šo dienu par īstu piedzīvojumu arī viņiem.

“Lupilu” mazuļu rāpošanas čempionāta pirmo trīs vietu ieguvējiem tika sagatavotas īpašas “Lupilu” pārsteiguma balvas, kas papildināja viņu prieku par sasniegumiem, un uzvarētāju vecāki saņēma “Lidl” dāvanu kartes 30 eiro vērtībā, kas būs noderīgas ikdienas iepirkumiem, kā arī dažādas rotaļlietas mazajiem sportistiem.

Par "Lidl"

“Lidl”, kā daļa no Nekarzulmas pilsētā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no lielākajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar vairāk nekā 12 350 veikaliem un 225 loģistikas centriem "Lidl" pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā.

SIA “Lidl Latvija” tika izveidots 2018. gada februārī un savu veikalu tīklu Latvijā atvēra 2021.gada 7. oktobrī. Šobrīd “Lidl Latvija” veikalu tīklā ir jau 30 veikali 13 Latvijas pilsētās.

Mediju kontaktiem

Korporatīvās Komunikācijas departaments
pr@lidl.lv

Kategorijas


Padalies tālāk

Skatīt vairāk