5 “Lidl” atradumi gardai līgošanai!

Lai Jāņabērniem netrūktu spēks līgošanai un skaista saullēkta sagaidīšanai ar dziesmām, dančiem un citām Jāņu tradīcijām, nepieciešams arī bagātīgs un spēcinošs svētku mielasts.

19.06.2024 | Rīga

Saulgriežu galds

Arī šogad “Lidl” ir parūpējies par gardu un latvisku Saulgriežu piedāvājumu, kurā atradīsiet tradicionālus Jāņu sierus, dažāda veida gaļas un desiņas grilēšanai, gardas mērces un svaigus dārzeņus, kā arī daudzus un dažādus alus veidus slāpju veldzēšanai un jestrākam noskaņojumam.

Vieglākai izvēlei piedāvājam ielūkoties 5 “Lidl” atradumos pamatīgai un garšīgai līgošanai!

Nav siers? Nav līgošanas!

Līgošana bez siera vienkārši nenotiek! Tā kā ne katra saimniece ir tik apņēmīga, lai sasietu pati savu siera rituli, tad droši variet doties uz “Lidl” un izvēlēties sev tīkamāko siera garšu no Ikšķiles “Sierštelles” sieru plašā klāsta – ar ķimenēm, ar zaļumiem vai garšvielām, kūpināts vai svaigs – tas garšos visiem! 

Ja ir vēlme bagātināt savu siera plati, lieliskākais atradums būs klasiskais “Valley Spire” Čedaras siers – tas apmierinās katra siera gurmāna vēlmes un ļaus arī ārzemju viesiem, kam latviešu tradicionālie sieri varbūt nav tik saprotami, izbaudīt šo nakti.

Gaļas un desiņas visām gaumēm!

Darbinām grilu! Ja nav grila – cepam desas ugunskurā, uzdurtas uz kārklu zariem! “Lidl” vēsajās vitrīnās rindojas cepamgaļu un cepamdesu klāsts, kas piemērots katrai gaumei un grilēšanas prasmēm.

“Grill & Fun” cepamdesas un kūpinātās desiņas būs ļoti ātri un vienkārši pagatavojamas. Mazliet vairāk prasmes būs nepieciešams no Kurzemes nākušo “Melnā Barona” kupātu uzcepšanai. Lai arī ko jūs izvēlēsieties – garšīga un sātīga līgošana ir garantēta!

Smēriņi!

Ja ir vēlēšanās vienkārši uzēst maizi, tad palīgā nāks “Zigmas” krēma smēriņi, kas balstīti uz jūras produktiem un būs piemēroti arī veģetāriešiem. Par lielisku cenu pašlaik pieejami dažādi šo interesanto krēmu veidi – garneļu smēriņš ar avokado, ikru smēriņš ar garnelēm un ikru smēriņš ar lasi. Tie lieliski derēs arī kopā ar rudzu čipsiem. Iespējams, šādas smēriņmaizītes būs īpaši piemērotas Jāņu dienas vēlajām brokastīm, tikai neaizmirstiet šos smēriņus uzglabāt ledusskapī.

Plaša latviska alu izvēle

Jāņi bez garda alus ir vienkārši odu pārpilna pasēdēšana pie ugunskura! Tāpēc “Lidl” svētku piedāvājums ir papildināts ar dažādiem Latvijas brūveru produktiem, kas būt tīkami katrai gaumei, garšai un svinēšanas plāniem - gaišie un tumšie, filtrētie un nefiltrētie, lielajās cisternās un mazajos brūzīšos gatavotie. “Lidl” plauktos gozējas “Argus”, “Perlenbacher”, “Cēsu”, “Mītavas”, “Iļģuciema”, “Mežpils”, “Tērvetes”, “Brāļa”, “Raiskumieša” alus dažādos fasējumos. Tiem, kas alus vietā labprātāk izvēles sidru, svētkus atsvaidzinās “Dārza sidrs”. Dzērienu piedāvājumā atradīsi arī vismaz pāris veidu bezalkoholisko alu!

Stilīgais olveida keramikas grils un nopietna čuguna grilpanna

Kad grilēšanai viss sagādāts, nevaram aizmirst par diviem izcili noderīgiem grilēšanas piederumiem – ļoti stilīgā un instagrammīgā olveida keramikas grila, kā arī klasiski pamatīgas čuguna pannas.

Keramikas grilā ir integrēts termometrs ar grādu skalu un atzīmētiem 4 gatavošanas līmeņiem, kas ļaus garantēti pagatavot lielisku gaļu! Temperatūras amplitūda šeit ir 50 - 450 grādi, tādēļ pat vissīkstākais steiks neizbēgami atmaigs.

Savukārt uz grila novietojamā čuguna panna ļaus bez bažām uz atklātas liesmas vai oglēm pagatavot arī tādus ēdienus, kas citādi būtu gatavojami virtuvē uz pannas. Čuguns nodrošina vienmērīgu karstuma izplatību visā pannas virsmā, tādēļ ēdiens uz pannas cepas vienmērīgi, nevis apdegs grila viducī un kaitinoši ilgi negatavosies gar maliņām.

Kā jau parasti, “Lidl” veikalos visas šīs preces atrodamas par izdevīgākajām cenām, jo ne tikai “Lidl” zīmolu preces, bet arī labi zināmu Latvijas ražotāju zīmolu preces pirms Jāņiem tiek piedāvātas ar ievērojamām atlaidēm!

Par "Lidl"

“Lidl”, kā daļa no Nekarzulmas pilsētā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no lielākajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar vairāk nekā 12 350 veikaliem un 225 loģistikas centriem "Lidl" pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā.

SIA “Lidl Latvija” tika izveidots 2018. gada februārī un savu veikalu tīklu Latvijā atvēra 2021.gada 7. oktobrī. Šobrīd “Lidl Latvija” veikalu tīklā ir jau 30 veikali 13 Latvijas pilsētās.

Mediju kontaktiem

Korporatīvās Komunikācijas departaments
pr@lidl.lv

Kategorijas


Padalies tālāk

Skatīt vairāk