Izmaiņas “Lidl Latvija” valdē

“Lidl Latvija” valdei pievienojusies Līna Kipasto, igauniete, kas jau četrus gadus strādā par Personāla daļas vadītāju Igaunijas “Lidl Eesti”, un Nikola Balabans, serbs, kurš Eiropas “Lidl” uzņēmumos strādā jau astoņus gadus un nāk ar svaigu starptautisko pieredzi. Abi jaunie valdes locekļi vienlaikus strādā arī Igaunijas “Lidl Eesti” valdē.

04.08.2023 | Rīga

Logo

Nikola Balabans Horvātijas “Lidl” sāka strādāt 2015. gadā. Vēlāk kļuvis par Serbijas “Lidl” valdes locekli un tagad uzsācis darba gaitas Latvijas un Igaunijas “Lidl” uzņēmumos.

Līna Kipasto bija viena no pirmajām igaunietēm, kas pirms četriem gadiem sāka strādāt Igaunijas “Lidl”. Viņai ir vairāk nekā 25 gadu ilga pārdošanas un personāla vadības pieredze vairākos starptautiskos uzņēmumos.

“Lidl Latvija” valdes priekšsēdētājs Mačejs Urbanskis uzsver: “Viena no “Lidl”, kā starptautiska uzņēmuma stiprajām pusēm ir tā plašā pieredzes daudzveidība, ko pienes katrs no vadības komandas dalībniekiem. Nikola Balabans, kurš valdē darbu sāka jau jūlijā, nāk ar nozīmīgu starptautisko pieredzi, kas gūta strādājot citās Eiropas valstīs, kur “Lidl” ir pārstāvēts un darbojas veiksmīgi.”  

“Lidl” arī ir ļoti svarīgi atbalstīt un veicināt sieviešu izaugsmi uzņēmumā. Sievietes kopumā ieņem jau vairāk nekā pusi no vadošajiem amatiem “Lidl”, atklāj Mačejs Urbanskis. “Līna Kipasto ir bijusi viena no galvenajām atslēgas personām mūsu visas Igaunijas komandas veidošanā. Viņas profesionālās zināšanas un pieredze, kā arī zināšanas par vietējo tirgu ir liela pievienotā vērtība mūsu vadības komandai,” saka Mačejs Urbanskis. 

Par "Lidl"

“Lidl”, kā daļa no Nekarzulmas pilsētā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no lielākajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar vairāk nekā 12 350 veikaliem un 225 loģistikas centriem "Lidl" pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā.

SIA “Lidl Latvija” tika izveidots 2018. gada februārī un savu veikalu tīklu Latvijā atvēra 2021.gada 7. oktobrī. Šobrīd “Lidl Latvija” veikalu tīklā ir jau 30 veikali 13 Latvijas pilsētās.

Mediju kontaktiem

Korporatīvās Komunikācijas departaments
pr@lidl.lv

Kategorijas


Padalies tālāk

Skatīt vairāk