Bieriņos sengaidītā “Lidl” veikala atklāšana jau pavisam drīz!

Gada pirmās nedēļas turpina iepriecināt, starptautiskajam mazumtirdzniecības uzņēmumam “Lidl” regulāri ziņojot par jaunu veikalu atklāšanām. Pārdaugavas trim “Lidl” veikaliem jau 16. februārī plkst. 7.30 pievienosies ceturtais, kas atradīsies Bieriņos, aktīvo Cēres un Tēriņu ielu stūrī.

03.02.2023 | Rīga

logo

Jaunais veikals uzcelts vietā, kas lieliski piemērota Bieriņu un netālās Mārupes iedzīvotāju ikdienas iepirkšanās vajadzībām. Ņemot vērā teritorijas robežu plānojumu, jaunais veikals spilgti iezīmē savu atrašanās vietu aktīvu satiksmes artēriju krustpunktā.

Vairāk nekā 2150 kv.m. lielajā veikala ēkā iekārtota pievilcīga, ap 1350 kv.m. plaša tirdzniecības zāle, kurā apkaimes iedzīvotāji atradīs visu nepieciešamo par jau ierasti zemākajām cenām Latvijā.

Veikala teritorijas apzaļumošanai par “Lidl” līdzekļiem iestādīti vairāk nekā 800 dažādi košumkrūmi un koku lielstādi, kuru kopvērtība pārsniedz 71 tūkstoti eiro.

Kā vienmēr pie “Lidl” veikaliem, nav aizmirsts par četrkājainajiem mīluļiem, kuriem ierīkoti speciāli stabiņi to drošai piesiešanai. Klientu vajadzībām izbūvēta stāvvieta 132 automašīnām. Bet velosipēdistiem uzstādīti 18 tērauda rāmji, pie kuriem ērti un droši pieslēgt savus riteņus.

Par "Lidl"

“Lidl”, kā daļa no Nekarzulmas pilsētā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no lielākajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar vairāk nekā 12 200 veikaliem un 220 loģistikas centriem "Lidl" pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā, nodarbinot ap 376 000 cilvēku. 

SIA “Lidl Latvija” tika izveidots 2018. gada februārī un savu veikalu tīklu Latvijā atvēra 2021.gada 7. oktobrī. Šobrīd “Lidl Latvija” veikalu tīklā ir jau 30 veikali 13 Latvijas pilsētās.

Mediju kontaktiem

Korporatīvās Komunikācijas departaments
pr@lidl.lv

Kategorijas


Padalies tālāk

Skatīt vairāk