Bieriņi un Mārupe sagaidījuši savu “Lidl” veikalu

Šorīt plkst. 7.30 Rīgā, Bieriņos, Tēriņu ielā 62 durvis vēra Latvijā jaunākais “Lidl” veikals. Šis ir jau ceturtais “Lidl” veikals Pārdaugavā, bet valstī kopumā jau 23. Starptautiskā mazumtirdzniecības uzņēmuma “Lidl” investīcijas jaunā veikala projekta īstenošanā ir pārsniegušas 10,8 miljonus eiro. Radītas arī 45 jaunas darbavietas.

16.02.2023 | Rīga

Bieriņu veikals

Veikala projektēšanu veica SIA “Diānas Zalānes projektu birojs”, bet būvdarbus īstenoja SIA “Aimasa”. Veikals celts ar pietāti pret apkārtējo dabu, saglabājot vai pārstādot dažas šeit jau augošās egles un tūjas. Projekta ietvaros arī uzbūvēta neliela papildēka, kas paredzēta komercnomnieku vajadzībām.

Jaunais veikals atklāts vietā, kas Bieriņos jau tradicionāli saistās ar iepirkšanos, tādēļ “Lidl” ir īpaši priecīgs, ka turpmāk Bieriņu un Mārupes apkaimju iedzīvotāji šeit varēs iegādāties kvalitatīvas un aizraujošas preces par zemāko iespējamo cenu.

Klientus, kas nepacietīgi gaidīja veikala atklāšanu, jau no 7.00 rītā iepriecināja mūzikas ritmi, un sildīja prieks par īpaši pievilcīgajām cenu atlaidēm, kas Tēriņu ielas veikalā tiks piedāvātas nākamās četras nedēļas!

Aplausu pavadībā, “Lidl” pārstāvji 7.30 pārgrieza simbolisko lentu un pasludināja veikalu par atvērtu. Pirmie trīs klienti, kas veikala atklāšanu sāka gaidīt jau plkst. 5.19, katrs saņēma “Lidl” dāvanu karti 30 EUR vērtībā, un steidza to izmantot savu mīļāko “Lidl” produktu iegādei. Atklāšanas dienā visi veikala klienti var izmēģināt savu veiksmi ar “Lidl laimes ratu” un nofotografēties atmiņām par šo notikumu.

Iepazīsti Bieriņu “Lidl” veikalu:   

Darba laiks

7.30 - 22.00 Pirmdienās – Sestdienās

8.00 - 22.00 Svētdienās

Veikala ēka

Ap 2150 kv.m.

Tirdzniecības zāles platība

Ap 1355 kv.m.

Apstādījumi

Investējot vairāk nekā 71 tūkstoti eiro, ap jauno veikala ēku iestādīto  košumkrūmu un koku lielstādu skaits pārsniedz 800.

Auto vadītājiem

132 ērtas auto stāvvietas, kuru platums, kā jau “Lidl” ierasts, ir 270 centimetri. 6 stāvvietas paredzētas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām un 2 stāvvietas ģimenēm.

Velosipēdistiem

Uzstādīti 18 tērauda statīvi drošai velosipēdu pieslēgšanai.

Klientiem

  • 8 ātras kases.
  • Divi depozīta taromāti, kurus DIO atzinis par klientiem draudzīgākajiem Latvijā.
  • Dažādu izmēru iepirkumu ratiņi, t.sk. bērniem, jaunajiem vecākiem ar zīdaiņiem un cilvēkiem ratiņkrēslos. 
  • Tualetes telpas un zīdaiņu pārtīšanas telpa.

Zaļākai pasaulei

  • Paaugstināts ēkas siltumefektivitātes līmenis.
  • Centralizēta gaisa ventilācijas kontroles sistēma. 
  • Mūsdienīgs un elektrību taupošs LED apgaismojums iekštelpu un pieguļošās teritorijas apgaismošanai.
  • Apkurei, apgaismošanai un ventilēšanai 100% tiek iepirkta un izmantota vienīgi Latvijas atjaunīgā “zaļā elektrība”.

 

Par "Lidl"

“Lidl”, kā daļa no Nekarzulmas pilsētā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no lielākajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar vairāk nekā 12 350 veikaliem un 225 loģistikas centriem "Lidl" pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā.

SIA “Lidl Latvija” tika izveidots 2018. gada februārī un savu veikalu tīklu Latvijā atvēra 2021.gada 7. oktobrī. Šobrīd “Lidl Latvija” veikalu tīklā ir jau 30 veikali 13 Latvijas pilsētās.

Mediju kontaktiem

Korporatīvās Komunikācijas departaments
pr@lidl.lv

Kategorijas


Padalies tālāk

Skatīt vairāk