TU TO VARI: PARKSIDE un Arnolds Švarcenegers uzsāk kopīgu kampaņu

Holivudas zvaigzne Arnolds Švarcenegers ir kļuvis par “Lidl” zīmola PARKSIDE jauno seju! Ar vārdiem “Tu to vari!” viņš motivēs PARKSIDE TV reklāmās un sociālajos medijos, daloties ar saviem panākumu noslēpumiem. Skatītāji varēs izjust viņa karjeras leģendārākos momentus, kas tiks izspēlēti PARKSIDE DIY (Do It Yourself) jeb “dari pats” pasaulē.

30.08.2023 | Rīga

Arnolds

Arnolds Švarcenegers iemieso PARKSIDE. Viņš iedvesmo cilvēkus darīt pašiem. Neizbēgami, ka šeit būs arī laba deva humora un pašironijas.

“Švarcenegers un PARKSIDE: Tas tik ir pārītis!” Kristofs Pols (Christoph Pohl), “Lidl International” galvenais iepircējs, skaidro: “Pateicoties nepārtrauktai attīstībai vairāku gadu garumā, ir radīts PARKSIDE zīmols, kas jau daudzus mūsu klientus ir iedvesmojis ar savu augsto kvalitāti, nepārspējamu cenas un snieguma attiecību, iespaidīgu instrumentu izvēli un pievilcīgu dizainu. Arnolds Švarcenegers iemieso daudzas no mūsu vērtībām. PARKSIDE nozīmē – pašam tikt galā ar darbiem. Mēs gribam dot pārliecību cilvēkiem, ka viņi to var! Arnolds Švarcenegers ir darītājs, viņš ir īsts, apņēmības pilns un pavisam vienkāršs. Mēs esam lepni, ka viņš tagad ir daļa no PARKSIDE komandas.”

DIY – dari pats – tas ir PARKSIDE. Zīmols, kas īpaši radīts visiem tiem, kam patīk uzrotīt piedurknes un remontēt, būvēt vai darboties dārzā. Šo instrumentu, dārza kopšanas rīku un citu preču klāsts ir pieejams tikai “Lidl” veikalos.

Arnoldam Švarcenegeram darba rīki nav sveši. Viņš ir strādājis celtniecībā un viņam patīk radīt lietas. Tas ir vēl viens iemesls, kāpēc šī sadarbība aktierim būs panākumiem pilna. Viņš uzsver – “Tu to spēj! - tā tieši ir mana attieksme. Tev ir jātic sev, tāpēc es esmu PARKSIDERis.”

Par PARKSIDE

PARKSIDE zīmola preces pieejamas “Lidl” veikalos – tās ir DIY (Do It Yourself) jeb “dari pats” preces, kas ļauj ikvienam ātri pašam tikt galā ar dārza, mājas un darbnīcā paveicamajiem darbiem. PARKSIDE zīmola līnija ir arī pievilcīga pārliecinātiem, pieredzējušiem DIY entuziastiem. Ar X20V akumulatoru sēriju klientiem tiek piedāvātas vairāk nekā 100 preces darbnīcai un dārzam, kurus visas var darbināt ar vienu akumulatoru. Neatkarīgi no tā vai esi profesionālis vai iesācējs: ar augstu kvalitāti, nepārspējamu cenas - snieguma attiecību, plašu piedāvājumu klāstu un pievilcīgu dizainu, PARKSIDE jau ir spējis pārliecināt daudzus. Vairāk skaties:  https://www.lidl.lv/lv/parkside

Par "Lidl"

“Lidl”, kā daļa no Nekarzulmas pilsētā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no lielākajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar vairāk nekā 12 200 veikaliem un 220 loģistikas centriem "Lidl" pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā, nodarbinot ap 376 000 cilvēku. 

SIA “Lidl Latvija” tika izveidots 2018. gada februārī un savu veikalu tīklu Latvijā atvēra 2021.gada 7. oktobrī. Šobrīd “Lidl Latvija” veikalu tīklā ir jau 30 veikali 13 Latvijas pilsētās.

Mediju kontaktiem

Korporatīvās Komunikācijas departaments
pr@lidl.lv

Kategorijas


Padalies tālāk

Skatīt vairāk