“Lidl” izsludina vairākus simtus jaunu vakanču visā Latvijā. Pirmo reizi vakances arī Daugavpilī.

Turpinot attīstīties, mazumtirdzniecības uzņēmums “Lidl Latvija” piedāvā vairākus simtus jaunu vakanču visā Latvijā. Pirmo reizi labi apmaksātās vakances tiek piedāvātas arī Daugavpilī.

04.06.2021 09:00:00 | Rīga

Nāc uz Lidl

Veikalu darbinieku vakances tiek piedāvātas jaunajos veikalos Rīgā un Daugavpilī, kā arī citos “Lidl” veikalos, lai paplašinātu esošās darbinieku komandas.

“Ir patiess prieks, ka esam atzīti par vienu no top iekārojamākajiem darba devējiem Latvijā. Mēs turpinām attīstīties un piedāvājam simtiem jaunu vakanču daudzās Latvijas pilsētās, kurām pirmo reizi pievienojas Latgales lielpilsēta – Daugavpils. Tuvākajos mēnešos mēs savā komandā uzņemsim simtiem jaunu kolēģu!” norāda “Lidl Latvija” personāla departamenta vadītāja Anželika Razgale.

Gatavojoties savu veikalu atvēršanai Latvijā, “Lidl” jau pērn radīja vairāk nekā 1000 jaunas darba vietas visā valstī. Šie darbinieki pašlaik turpina savas apmācības, lai brīdī, kad uzlabosies epidemioloģiskā situācija, varētu apkalpot veikalu klientus pēc augstākajiem standartiem.

““Lidl” vienmēr ir izcēlies ar savu padziļināto apmācību programmu, kuru vada pieredzējuši vadītāji. Visi mūsu darbinieki jau apmācību laikā saņem pilnu atalgojumu, un veselības apdrošināšanu pēc trīs nostrādātiem mēnešiem, ko mūsu esošie kolēģi augstu novērtē,” turpina A. Razgale.

Uzņēmums piedāvā pilna un nepilna darba laika, kā arī noteikta termiņa darba līguma iespējas, lai ikviens varētu atrast sev piemērotāko darba apjomu. “Lidl” piedāvātais atalgojums ir augstāks par vidēji nozarē piedāvāto, kā arī maksāts tiek par katru nostrādāto minūti. Tāpat “Lidl Latvija” katram darbiniekam garantē veselības apdrošināšanas polisi pēc trīs mēnešu pārbaudes laika beigām. Strādāt gribošajiem nav nepieciešama pieredze mazumtirdzniecībā, jo uzņēmums nodrošina pilnībā apmaksātas apmācības.

Kā jau ziņots, “Lidl Latvija” pēdējos gados ir bijis viens no lielākajiem vācu kapitāla investoriem Latvijā. Pašlaik uzņēmums fokusējas uz sava veikalu tīkla izveidi un darbinieku apmācību visā Latvijā. Līdz ar veikalu atvēršanu, “Lidl Latvija” vietējiem patērētājiem piedāvās augstas kvalitātes produktus par iespējami zemākajām cenām.

Par "Lidl"

“Lidl”, kā daļa no Nekarzulmas pilsētā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no lielākajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar vairāk nekā 12 200 veikaliem un 220 loģistikas centriem "Lidl" pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā, nodarbinot ap 376 000 cilvēku. 

SIA “Lidl Latvija” tika izveidots 2018. gada februārī un savu veikalu tīklu Latvijā atvēra 2021.gada 7. oktobrī. Šobrīd “Lidl Latvija” veikalu tīklā ir jau 30 veikali 13 Latvijas pilsētās.

Mediju kontaktiem

Korporatīvās Komunikācijas departaments
pr@lidl.lv

Kategorijas


Padalies tālāk

Skatīt vairāk