Izmaiņas “Lidl Latvija” un “Lidl Eesti” valdē

“Lidl Latvija” un “Lidl Eesti” valdes priekšsēdētājs Jākobs Jozefsons no 2022. gada 1. novembra atstās “Lidl Latvija” un “Lidl Eesti” valdes priekšsēdētāja amatu un turpinās savu karjeru “Schwarz Group” kā “Lidl Sverige” valdes priekšsēdētājs.

12.09.2022 | Rīga

Mačejs Urbanskis

Mačejs Urbanskis (Maciej Urbanski)

Jākobs Jozefsons vada abu uzņēmumu valdi kopš 2019. gada aprīļa. Jākobs un viņa komanda veiksmīgi koordinēja “Lidl” ienākšanu un pirmo veikalu atvēršanu Latvijā un Igaunijā, liekot stingru pamatu “Lidl” turpmākai biznesa izaugsmei abos tirgos.

Par “Lidl Latvija” un “Lidl Eesti” valdes priekšsēdētāju no 2022. gada oktobra vidus kļūs pašreizējais abu uzņēmumu valdes loceklis Mačejs Urbanskis (Maciej Urbanski). Mačejs ir strādājis “Lidl” uzņēmumos vairāk nekā 18 gadus un kopš 2018. gada oktobra pilda  “Lidl Latvija” un “Lidl Eesti” valdes locekļa pienākumus, atbildot par pārdošanas un loģistikas jautājumiem.

Izmaiņas valdes sastāvā drīzumā tiks iesniegtas Latvijas un Igaunijas Uzņēmumu reģistros.

Par "Lidl"

“Lidl”, kā daļa no Nekarzulmas pilsētā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no lielākajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar vairāk nekā 12 200 veikaliem un 220 loģistikas centriem "Lidl" pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā, nodarbinot ap 376 000 cilvēku. 

SIA “Lidl Latvija” tika izveidots 2018. gada februārī un savu veikalu tīklu Latvijā atvēra 2021.gada 7. oktobrī. Šobrīd “Lidl Latvija” veikalu tīklā ir jau 30 veikali 13 Latvijas pilsētās.

Mediju kontaktiem

Korporatīvās Komunikācijas departaments
pr@lidl.lv

Kategorijas


Padalies tālāk

Skatīt vairāk