UEFA EURO 2024™ - “Lidl” piedāvās oficiālās čempionāta futbola bumbas

“Lidl” aicina mazos un lielos futbola entuziastus kārtīgi sagatavoties fanošanai Eiropas futbola čempionāta laikā, iegādājoties UEFA EURO 2024 oficiālās atribūtikas produktus – futbola bumbas, bērnu sporta tērpus, fanu kreklus, alus kausus un citas preces. “Lidl” veikalos UEFA EURO 2024 oficiālie produkti būs pieejami jau no 30. maija.

27.05.2024 | Rīga

UEFA bumbas

Kā oficiālais UEFA EURO 2024 čempionāta partneris “Lidl” arī Latvijas futbola faniem piedāvā unikālu iespēju papildināt savu fanošanas piederumu klāstu ar 2024. gada čempionāta oficiālajiem produktiem.

“Lidl” piedāvā iegādāties bērnu sporta tērpus un fanu kreklus – tā būs lieliska iespēja redzami izrādīt savu atbalstu futbola komandām un mīlestību pret šo skaisto spēli. Pārdošanā būs arī UEFA EURO 2024 oficiālā simbola – lācēna Albērta (Albärt) rotaļlietiņa.

Tāpat preču klāstā iekļautas oficiālās UEFA bumbas un alus kausi – neatkarīgi no tā, vai tavs hobijs ir futbola spēlēšana vai aktīva līdzi jušana, “Lidl” piedāvātie produkti padarīs ikvienu futbola spēli vēl aizraujošāku!

“Šogad “Lidl” iepriecinās miljoniem Eiropas futbola fanu, lai tie mājās kopā ar ģimeni, ar draugiem pie televizora ekrāna vai īpašās futbola fanu zonās varētu nosvinēt šos futbola svētkus! Tādēļ esam priecīgi piedāvāt dažādus futbola suvenīrus, kas futbola skatīšanos padarīs vēl aizraujošāku,” saka “Lidl Latvija” Mārketinga vadītājs Tomass Delle.

Latvijā “Lidl” visa čempionāta garumā organizēs publisku spēļu skatīšanos “Lidl Arena” telpās. Detaļas par iespējām apmeklēt šo “Lidl” atbalstīto futbola fanu pasākumu tiks publiskotas tuvākajā laikā.

Eiropas čempionāta oficiālie produkti pārdošanā tiks piedāvāti ierobežotā daudzumā. Ņemot vērā futbola lielo popularitāti un sagaidāmo pieprasījumu pēc šīm precēm, to pieejamība visiem klientiem ilgtermiņā netiek garantēta.

UEFA EURO 2024 norisināsies no 2024. gada 14. jūnija līdz 14. jūlijam desmit Vācijas pilsētās: Berlīnē, Ķelnē, Dortmundē, Diseldorfā, Frankfurtē, Gelzenkirhenē, Hamburgā, Leipcigā, Minhenē un Štutgartē. Vācija tika izvēlēta 17. UEFA Eiropas čempionāta rīkošanai UEFA izpildkomitejas sanāksmē 2018. gada 27. septembrī. Rietumvācija uzņēma 1988. gada turnīru, taču šī būs pirmā reize kopš atkalapvienošanās, kad Vācija rīko UEFA Eiropas čempionātu.

Par "Lidl"

“Lidl”, kā daļa no Nekarzulmas pilsētā (Vācijā) bāzētās “Schwarz Group”, ir viens no lielākajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Ar vairāk nekā 12 350 veikaliem un 225 loģistikas centriem "Lidl" pašlaik strādā 31 valstī, kā arī ir pārstāvēts Āzijā.

SIA “Lidl Latvija” tika izveidots 2018. gada februārī un savu veikalu tīklu Latvijā atvēra 2021.gada 7. oktobrī. Šobrīd “Lidl Latvija” veikalu tīklā ir jau 30 veikali 13 Latvijas pilsētās.

Mediju kontaktiem

Korporatīvās Komunikācijas departaments
pr@lidl.lv

Kategorijas


Padalies tālāk

Skatīt vairāk