Aptauja: Latvijas iedzīvotāji par kvalitatīvāko mazumtirgotāju nosaukuši “Lidl”

Starptautiskās sertifikācijas asociācijas “ICERTIAS” (Šveice) 2024. gada janvārī veiktā neatkarīgā aptaujā lielākā daļa no aptaujātajiem 1200 Latvijas iedzīvotājiem atzina, ka tieši “Lidl Latvija” ir mazumtirdzniecības tīkls ar vislabākās kvalitātes piedāvājumu.

01.03.2024 | Rīga

Qudal medal

Apstiprinot šos rezultātus, “Lidl Latvija” apbalvots ar augstākā līmeņa pieczvaigžņu zelta medaļu!

“ICERTIAS” aptaujā respondentus aicināja nosaukt mazumtirdzniecības tīklu, kas pēc viņu personīgās vai tuvinieku personīgās pieredzes piedāvā augstāko kvalitātes līmeni Latvijā. Lielākā respondentu daļa paši atbildēja: “Lidl”.

Par Latvijas iedzīvotāju uzticību “ICERTIAS” piešķirtajiem apbalvojumiem liecina tas, ka vairāk nekā 74% aptaujāto Latvijas iedzīvotāju labprāt iegādātos preci vai izmatotu pakalpojumu, kas saņēmis šādus apbalvojumus.

“Lidl” zīmolu piens un šokolāde Latvijā 2023. gadā atzīti par labākajiem

2023. gadā, veicot Latvijas iedzīvotāju neatkarīgu aptauju “ICERTIAS” noskaidroja, ka piena un šokolādes produktu “BEST BUY” (labākais pirkums) kategorijā vislabāko cenas un kvalitātes attiecību Latvijā pēc iedzīvotāju domām nodrošina tieši “Lidl” ar saviem privāto zīmolu produktiem.

Par QUDAL

QUDAL – Quality meDAL sertifikācijas programmā “ICERTIAS” vada aizrautīga vēlme piedāvāt patērētājiem vieglāku veidu, kā meklēt produktus un pakalpojumus, kas viņiem piedāvās vairāk, nekā viņi sagaida. “ICERTIAS” vēlme ir radīt kultūru, kurā ražotāji un pakalpojumu sniedzēji centīsies sasniegt maksimālu kvalitāti un nodrošināt izcilus apstākļus, savukārt patērētāji pie katra pirkuma pieprasīs tikai pašu labāko. Vairāk: https://www.icertias.com/qudal

Par “ICERTIAS”

“ICERTIAS” ir globāla organizācija, kuras juridiskā galvenā mītne atrodas Šveicē, Cīrihē. “ICERTIAS” savus pakalpojumus un produktus piedāvā vairāk nekā 40 valstīs piecos kontinentos. Tāpat kā mēs piedāvājam savus pakalpojumus un produktus daudzos pasaules tirgos, mēs arī izmantojam pakalpojumus un produktus no dažādiem avotiem - no visas pasaules. Mūsu mērķis vienmēr ir nodrošināt vislabāko lietotāja pieredzi un vislabāko servisu par visprātīgākajām cenām, un ar šo mērķi mēs izvēlamies savus pakalpojumus un produktus vietā, kas, mūsuprāt, šobrīd ir visideālākā. Mēs uzskatām, ka, izmantojot avotu dažādību, mēs sasniedzam izcilību, kas ir augstākais “ICERTIAS” pakalpojums. Vairāk: www.icertias.com

О “Lidl”

Предприятие розничной торговли «Lidl», входящее в группу «Schwarz Group» с головным офисом в Неккарзульме (Германия), является одним из ведущих розничных торговцев продуктов питания в Германии и Европе. Lidl имеет около 12 200 магазинов и более 220 логистических центров: компания работает в 31 странe и представлена в Азии.

ООО "Lidl Latvija" создано в феврале 2018 года и в октябре 2021 года открыла свою сеть магазинов в Латвии. В настоящее время в сети магазинов "Lidl Latvija" работают 30 магазина в 13 городах Латвии.

Контакты для прессы

Департамент корпоративной коммуникации
pr@lidl.lv

Категории


Делиться

Узнать больше